Car Rental in Gävle

Välkommen till Europcar biluthyrning i Gävle. Gävle är staden vid havet mitt i Gästrikland. Gavleån slingrar sig genom staden och är en bra utgångspunkt för att upptäcka staden till fots. Ett besök i Gamla Gefle med sina kullerstensgator och mönster från medeltiden rekommenderas. Husen är från 1700-talet och många av stadens konstnärer bor här. Gävle är en gammal industriort som idag förknippas med kafferosteriet Gevalia, som är ortens namn på latin.

Med hyrbil från Europcar tar du dig lätt vidare till Bönan, stadens gamla fiskeläge. Njut av nyrökt böckling eller köp färsk fisk direkt av fiskarna. Missa inte heller ett besök vid Böna Fyr eller bada vid någon av alla de härliga badständerna som finns längs kusten.

När äventyret lockar familjens yngre medlemmar är Furuvik inte långt bort med hyrbil. Här kan ni välja att promenera i den vackra, lummiga parken, hälsa på alla djuren, hitta svalka i äventyrsbadet eller snurra dig yr på tivolit. Furuvik är helt enkelt en park för hela familjen.

Varför välja Europcar i Sweden

  • Hyr bil online med tre lätta steg: sök, välj och boka
  • Alltid säkra och välutrustade hyrbilar
  • Vi erbjuder servicegarantier
  • Prisbelönt biluthyrningsföretag
  • Hyr din bil en dag, weekend, vecka eller långtid

Europcar rental locations in Gävle

Featured locations

Gävle
Adress: Upplandsgatan 28, 80283, Gävle, Sweden.
Telefon: +46 (26) 621095
View this location