Europcar

Biluthyrning i Halmstad

 

Upptäck platser i Sverige

Välkommen till Europcar biluthyrning i Halmstad. Halmstad ligger vackert på ömse sidor om ån Nissans mynning i Laholmsbukten. Här finner du stadskärnan som behållit stor del av den karaktär som staden hade vid början av 1900-talet. Bebyggelsen består av låga tegel- och korsvirkeshus med anor från 1600-talet. En trevlig start på dagen är en promenad genom Norre Port, en del av stadens gamla befästning och vidare mot Norre Katts Park och dess magnifika alléer och roliga lekplatser. Missa inte heller Stora Torget med den kända Carl Milles statyn, fontänen Europa och Tjuren från 1926. Med hyrbil från Europcar tar du dig lätt vidare mot Tylösand och den drygt fyra km långa sandstranden med härliga dyner.

Soliga dagar är det trångt som vid Medelhavet nedanför Hotel Tylösand, och på eftermiddagarna i juli är pulsen hög på After Beachen. I Gyllene Tiders hemstad avlöser festligheterna varandra. Vill du hellre njuta av lugnet som naturen bjuder tar du hyrbilen till Steningekusten, naturreservaten Stensjöstrand och Steninge. Här är naturen både karg och storslagen. Den öppna kustheden bryts upp med stenstränder, sandmarker, klapperstensfält, klippor och lövträd. Det sägs att det är här du hittar den allra finaste solnedgången.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Halmstad

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Halmstad är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Halmstad.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Halmstad. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Halmstad med certifierade åtaganden.