Biluthyrning i Nya Zeeland

Biluthyrning i Nya Zeeland

 

Upptäck platser i Nya Zeeland

Med 16 stationer på 14 biluthyrningsplatser i Nya Zeeland kunde det inte vara lättare att planera din resa med Europcar. Hitta ett brett sortiment av de senaste ekonomi- och lyxbilarna i Nya Zeeland, med alternativ för både korttids- och långtidsuthyrning. Vi är stolta över att kunna erbjuda en service i världsklass som är anpassad till många olika kundbehov, med hyrbilserbjudanden året runt. Oavsett om du vill hyra en bil i Nya Zeeland på en budget, eller hyra en lyxbil för ett speciellt tillfälle, har Europcar hyrbilen för dig.
Läs mer Läs mindre

Topplatser i Nya Zeeland

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppregioner i Nya Zeeland

Toppstäder i Nya Zeeland

Toppländer

Bra att veta

Bil- och skåpbilsuthyrning på Nya Zeeland är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller skåpbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Nya Zeeland.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Nya Zeeland. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Nya Zeeland med certifierade åtaganden.