Vi stödjer

Europcar kör för barns önskedrömmar

Europcar samarbetar med stiftelsen Min Stora Dag, som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina önskedrömmar. Var med och förverkliga en dröm! Fråga efter dröm-Golfen nästa gång du ska ut och resa. För varje mil som bilen körs skänker Europcar 3 kronor till Min Stora Dags arbete.Har du bokat en Golf och ska lämna tillbaks den på samma station kan du fråga om en Min Stora Dag-bil finns inne. Du betalar normalt bokat pris, samtidigt som du hjälper till att skapa stora dagar bara genom att köra bilen!

Kort om Min Stora Dag: En insamlingsstiftelse som hjälper svårt sjuka barn att uppfylla sina önskedrömmar. Har funnits sedan år 2000 och drivs med hjälp av bidrag från företag, organisationer och privatpersoner. Stiftelsen har ett 90-konto och granskas årligen av Svensk Insamlingskontroll. Läs mer på http://www.minstoradag.org/

MSD-300-ny.jpg


Europcar stödjer Sveriges största mångfaldsinitiativ

Europcar stödjer Glada Hudik-teatern, teatergruppen som består av både utvecklingsstörda och normastörda, som strävar efter att förändra hela världens sätt att tänka, se och förhålla sig till utvecklingsstörda. Men Glada Hudik-teatern är mer än bara en teater. Parallellt med teatern genomförs just nu projektet "Barn föds inte med fördomar" som vänder sig till elever i mellanstadiet. Budskapet är att integration inte handlar om att alla ska bli lika. Det handlar om att lära sig acceptera, och uppskatta, att vi är olika. Man kanske inte kan förändra världen, men sin klass.

Kort om Glada Hudik-teatern: En kommunal verksamhet enligt LSS (lag om stöd och service) som består av en teatergrupp med utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare. Målet med verksamheten är att alla ska få göra det man är bra på och att skapa en utvecklande och meningsfull verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Läs mer på http://www.gladahudikteatern.se/

GHT200.jpg

 

Vi satsar på en friskare värld 2040

Ditt hus drivs på el från solceller. Det finns fisk kvar i haven. Du kan ta en promenad i en lummig skog. Du kan ta din elbil till jobbet. Eller bara äta en banan som är fri från farliga bekämpningsmedel. För oss är det en självklarhet att stödja Naturskyddsföreningens arbete. Vi vill vara med och kämpa för en friskare värld!

Läs mer på http://www.naturskyddsforeningen.se/

 

 

Upptäck Europcars mobila lösningar

Ladda ner Europcars app för iPhone, iPad och Android nu!

Mer information