Vi stödjer

Europcar kör för barn som kämpar

Europcar samarbetar med välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag därför att vi ser den skillnad som deras viktiga arbete kan göra och vill bidra till ett bättre och gladare samhälle.

Kort om Min Stora Dag

Min Stora Dag är en välgörenhetsorganisation som uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nära 5 000 barn som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.

Idag lever cirka 200 000 barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser som på olika sätt gör ont och försvårar livet. Tillsammans kan vi ge kraft och glada barndomsminnen till alla barn och unga som kämpar.

 

Min Stora Dag har ett 90-konto och granskas årligen av Svensk Insamlingskontroll.

Läs mer på http://www.minstoradag.org/

 

Vi jobbar för ett fossilfritt Sverige 2030

Fores – Forum för reformer och entreprenörskap – är den gröna och liberala tankesmedjan. Fores vill förnya debatten i Sverige med tro på entreprenörskap, på människors möjligheter att själva forma sitt liv och på marknadsmässiga lösningar på samhällets utmaningar. Vi på Europcar vill självklart vara med att bidraga till denna tankesmedja, då det ligger i vårt DNA att verka för en så låg miljöpåverkan som möjligt och vara benchmark i vår bransch. 2030 senast skall vi ha en helt fossilfri flotta av fordon tillsammans med klimatsmarta lösningar för att se till att nå vår vision - De mest nöjda kunderna.

Läs mer om Fores på fores.se
 

Fores logotyp

 

Upptäck Europcars mobila lösningar

Ladda ner Europcars app för iPhone, iPad och Android nu!

Mer information