Europcar kundsupport

Kundsupport och information för dig

Europcar strävar efter att göra din upplevelse hos oss så enkel och problemfri som möjligt. På den här sidan har vi listat olika informationsområden där du kan hitta tydlig information och användbara råd om alla ämnen relaterade till biluthyrning: bokningstillfälle, försäkring, potentiella frågor relaterade till pågående hyra, frågor om ditt konto eller information om Europcars lojalitetsprogram och våra andra produkter och tjänster.

Vi finns här för dig

Vanliga frågor

Har du en fråga om biluthyrningsprocessen med Europcar? Bläddra bland de vanligaste frågorna om olika ämnen och gör det bästa av din resa.
Läs mer

Allt du behöver veta gällande allmänna hyresvillkor

Allmänna villkor

Du hittar all viktig information du behöver om allmänna hyresvillkor i Sverige och övriga Europcar-länder, Deposition, Försäkringsvillkor, Lojalitetsprogram, Integritets- och Cookiepolicy.
Läs mer

Rabatter och förmåner

Upptäck vårt lojalitetsprogram

Privilege är Europcars kostnadsfria lojalitetsprogram som belönar dig snabbt!
Läs mer

HYR BILEN DU BEHÖVER, NÄR DU BEHÖVER DEN

Hitta ditt närmaste Europcar

Med över 3500 uthyrningsstationer runt om i världen kan det inte vara enklare att hitta din perfekta upphämtnings- och återlämningsplats. Sök på våra platser och boka din hyrbil eller skåpbil idag.
Läs mer

Europcar i Mobilen

Håll kontakten med Europcar

Sök, boka och spåra din bokning när du är på språng! Med Europcars mobilapp är ditt bilbehov bara några klick bort. Ladda ner här och kom igång.
Läs mer