Varför Europcar

Det finns många bra skäl att hyra bil av oss på Europcar

Vi har bara riktigt bra hyrbilar. Vi hyr ut allt från elbilar till större kombibilar, minibussar och transportbilar i flera storlekar. Våra hyrbilar kommer från Volkswagen, Audi, Seat, Cupra och Skoda. Bilmärken som står för kvalitet och säkerhet, och modeller som är prisbelönta och rosade i pressen. Vi har samma bilmärken och modeller på alla stationer, över hela landet. Du vet vad du får!
Som ett dotterbolag i Volkswagenkoncernen har vi möjlighet att erbjuda nya bilmodeller tidigt, ofta samtidigt som de lanseras på marknaden.
Biluthyrning med garanti. Det är snabbt & enkelt att hyra bil hos oss. I allt vi gör tänker vi på att det ska vara smidigt för dig när du hyr bil av oss. Våra unika garantier ger dig snabba lösningar om någonting händer på vägen. Genom vårt kvalitetscertifierade verksamhetssystem kan lova att de gäller i hela Sverige.
5 minuter: Vi lovar att leverera hyrbilen på rätt plats och tid. Om vi skulle bli försenade med 5 minuter eller mer tar vi inte betalt för första hyresdygnet. Det gäller förbokade hyror både vid leverans och vid hämtning "över disk". I det senare fallet gäller 5 minuter från det att du kommer fram till disken tills du har nyckeln i handen.
45 minuter: Om någonting händer på vägen, lovar vi att ordna en lösning inom 45 minuter från det att du tar kontakt med oss. En lösning ska i första hand vara en ny hyrbil. Andra alternativ kan vara en övernattning på hotell i väntan på den nya bilen eller en taxiresa. Tar det längre tid än 45 minuter att ordna en lösning bjuder vi på ett hyresdygn.
Smidiga lösningar och bra bemötande. Vi lyssnar på dina behov och hittar en bra lösning för just dig. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som hyr bil privat, för företag och för dig som hyr bil i jobbet.
Du är välkommen att kontakta oss, ringa eller maila, eller varför inte titta in på ett av våra 170 kontor!
Varmt välkommen till Europcar!