Hyra skåpbil - Hos Europcar kan du hyra skåpbil, flyttbil & transportbil

Hyr lastbil - skåpbil, flyttbil & liten lastbil hos Europcar

Vi erbjuder allt från mindre skåpbilar till större lätt lastbil för alla behov. Vår flotta inkluderar Volkswagen Caddy, Transporter, Crafter skåp och Crafter Volymax med bakgavellyft. Tillgängligheten varierar beroende på uthyrningskontor.
Utbudet på skåpbilarna finns mellan 4 och 18 m3. Flera av modellerna går dessutom att få med eldrift.
Vi har även mindre och större skåpbilar för korta eller långa hyror. I Sverige kan dessutom de flesta av våra bilar hyras som el- eller hybridbil.

Erbjudanden på skåpbilsuthyrning

Med prisvärda skåpbilar, flyttbilar, och lätta lastbilar från Europcar är det enkelt för dig att komma dit du ska, oavsett vad du behöver transportera. Från långa resor till stora laster, att hyra skåpbil från Europcar hjälper dig att få jobbet gjort. Så oavsett om du flyttar till ny bostad, börjar studera på annan ort eller har behov av att transportera hem dina nya inköp kan du hyra skåpbil enkelt och flexibelt.
Vår flotta med skåpbilar hjälper dig att hantera allt; vi har modeller som sträcker sig från mindre skåpbilar till lättare lastbilar för flyttning. Flera av våra modeller på skåpbilar och transportbilar går också att köra på el.
För total flexibilitet och bekvämlighet kan du hyra en skåpbil i under en dag, en helg, en vecka eller upp till en månad. Sträcker sig ditt eller företagets behov längre än så? Det löser vi. Du kan lägga till extra förare och du kan lämna skåpbilen envägs.
Med flexibla och hållbara lösningar kan du koncentrera dig på annat än bilägande.
Hyr skåpbil och flytta enkelt med Europcar

Smarta lösningar på hyrbilar för företagskunder

Prenumeranter på Europcar Business Solution (EBSS) får rabatt i mer än 130 länder världen över. För att göra din affärsresa så smidig som möjligt erbjuder vi flexibla och tidsbesparande alternativ såsom onlinebokning och expresstjänster.
Vi kan också minska bokningstiden för dina anställda om du registrerar dem i förväg i vårt privilege-program. Då finns nödvändig information lagrad till nästa bokning. Det betyder att dina anställda kan använda sin tid mer effektivt i samband med att de ska hyra skåpbil. Läs mer här om hur vi kan göra underlätta ditt hyrbilsbehov.

Hos Europcar har vi hyrbilen du behöver - när du behöver den

Vi har hållbara och flexibla hyrbilslösningar för att alla, oavsett om behovet är en dag, vecka, månad eller år. Med Europcar får du flexibiliteten att skräddarsy din bil- eller skåpbilsuthyrning så att den passar dig. Vi erbjuder flera olika tilval, tjänster och försäkringar, tex extra förare och skadekostnadseliminering.
Europcar är världsledande inom bil-, skåp- och lastbilsuthyrning och vi har 3 835 hyresplatser över hela världen, så vart du än vill resa till eller från kan vi hjälpa dig. Med över 60 års erfarenhet inom branschen kan du lita på att vi gör din hyresupplevelse enkel och problemfri. Oavsett om du letar efter en liten eller stor bil att hyra i tjänster eller på din fritid.

Varför välja Europcar?

65 års erfarenhet av att biluthyrning
En stor aktör i Europa
Stort utbud av skåpbilar och lastbilar
Brett utbud av fordon
Uthyrningskontor i mer än 130 länder
Internationell närvaro
Biluthyrning per dag, vecka eller månad
Flexibla hyresperioder

europcar-stations.png?h=250

Hyr bil på populära destinationer