Upptäck våra tjänster

Upptäck Europcars breda urval att tilläggstjänster:

Envägshyra

Envägshyra

Upplev friheten med envägshyra! Kör till din destination och lämna bilen där det passar dig bäst. Ingen stress med att återvända till uthyrningsplatsen. Perfekt för spontana resor, semesteräventyr eller affärsresor. Flexibilitet och bekvämlighet för alla dina behov!
Läs mer

Abonnemang

Abonnemang

Upptäck friheten med bilabonnemang! Välj mellan 30 dagar eller 12 månader och få en bil som passar dina behov. Inga lån eller handpenning – bara en fast månadskostnad som inkluderar allt: försäkring, service och vägassistans. Enkelhet och bekvämlighet, anpassat för dig!
Läs mer

Tankningsservice

Tankningsservice

Upplev bekvämligheten med vår tankningsservice! Slipp omvägar och köer på bensinstationen. Vi fyller din bil medan du fokuserar på viktigare saker. Flexibla alternativ – boka när det passar dig. Spar tid och njut av en fulltankad bil utan krångel!
Läs mer

Hämta/Lämna

Hämta/Lämna

Hämta/lämna-service för hyrbil erbjuder bekvämligheten att få en hyrbil levererad och hämtad, vilket sparar tid och ger flexibilitet. Du kan boka bilen online eller via telefon och ange önskade leverans- och hämttider, vilket förbättrar kundupplevelsen genom att eliminera behovet av att besöka uthyrningskontoret.

Uppgradering

Uppgradering

Att uppgradera en hyrbil kan ge dig möjlighet att anpassa den efter dina specifika behov och preferenser under hyresperioden. Det kan innebära att välja en nyare modell med modernare teknologi för bättre säkerhet och komfort, eller att välja en större bil för att passa din grupp eller bagagebehov.
Läs mer

Utlandstillstånd

Utlandstillstånd

Utlandstillstånd för hyrbilar är ett viktigt tillstånd som krävs om du planerar att köra hyrbilen utanför det land där den ursprungligen hyrts. Det säkerställer att du har tillåtelse att använda bilen i andra länder enligt företagets policy och lokala lagar. Det är viktigt att förstå och följa reglerna för utlandskörning för att undvika böter eller problem under din resa.