Behöver du bilbarnstol, dragkrok eller takbox?

Upptäck Europcars breda urval av tillval:

Mobilladdare/hållare

Mobilladdare/hållare

En mobilladdare/hållare är en praktisk enhet som gör det möjligt att ladda och samtidigt hålla din mobiltelefon på plats under bilkörning. Det ger bekvämlighet och säkerhet genom att hålla din telefon synlig och laddad utan att du behöver ta ögonen från vägen. Idealisk för långa resor eller när du använder GPS för navigering.

Extraförare

Extraförare

Tillägg med extraförare erbjuder flexibilitet och delat ansvar för körning av en hyrbil. Det gör det möjligt för fler än en person att köra fordonet under hyresperioden, vilket är praktiskt för långa resor eller när förare vill rotera och dela på körningen. Detta tillägg kan bidra till att minska stress och öka komforten under resan.

Försäkringar

Försäkringar

Försäkringar på hyrbil är viktiga för att skydda dig mot eventuella kostnader vid olyckor eller skador på hyrbilen. Dessa försäkringar kan inkludera skadekostnadsreducering som täcker skador på bilen samt stöldskydd. Att förstå vilka försäkringar som ingår och eventuella tillägg kan hjälpa dig att känna dig trygg under hyresperioden och undvika oväntade kostnader.

Bilbarnstolar

Bilbarnstolar

Bilbarnstolar som tillval på hyrbil är avgörande för säkerheten och bekvämligheten för små barn under resor. Dessa stolar är anpassade för att ge rätt stöd och skydd under bilfärder. Vi erbjuder bilbarnstolar för olika åldrar och i olika storlekar till barn. Att välja rätt bilbarnstol kan bidra till att säkerställa en trygg och laglig resa för hela familjen.

Vinterpaket

Vinterpaket

Ett vinterpaket som tillval för hyrbil är ett praktiskt erbjudande för dem som planerar att köra under vinterförhållanden. Europcar erbjuder möjligheten att få en hyrbil med garanterad vinterdäckstyp (dubb/friktion) efter ditt önskemål. Som en extra bonus garanterar vi också att hyrbilen är utrustad med någon form av möjlighet till uppvärmning (parkeringsvärmare/kupévärmare/motorvärmare).

GPS

GPS

En GPS som tillval på hyrbilen är en praktisk hjälp för navigering, vilket gör det enkelt att hitta vägen till din destination. Med realtidskartor och vägbeskrivningar kan du undvika att köra vilse och spara tid. GPS-enheten kan också ge trafikuppdateringar och alternativa rutter, vilket förbättrar din körupplevelse och gör resan smidigare och mer effektiv.

Lastbågar/Takbox

Lastbågar/Takbox

Lastbågar eller takbox som tillval på hyrbilen är idealiskt för dem som behöver extra lastutrymme. Lastbågar gör det möjligt att montera cyklar, skidor eller annan utrustning säkert på taket, medan en takbox ger skyddat utrymme för bagage och andra föremål. Detta tillval är särskilt användbart för familjer på semester eller vid flyttningar, och det bidrar till att göra resan bekvämare genom att frigöra plats inne i bilen.

Cykelhållare

Cykelhållare

En cykelhållare som tillval för hyrbilen gör det möjligt att enkelt transportera cyklar under din resa. Att välja en cykelhållare som tillval gör det lättare att ta med cyklar utan att ta upp plats i bagageutrymmet, vilket kan vara särskilt praktiskt för äventyrsresor eller sportaktiviteter.

Dragkrok

Dragkrok

En dragkrok är en anordning som monteras på baksidan av en bil för att möjliggöra säker och effektiv dragning av släpvagnar, husvagnar eller andra tunga laster. Denna utrustning är viktig för att transportera större föremål och erbjuds som tillval hos oss för att möta olika transportbehov under hyresperioden.