Biluthyrning - Hyrbilar för alla behov

Europcar - Din gröna mobilitetspartner

Med Europas ledande biluthyrning finns Europcar representerade i mer än 140 länder tack vare ett gediget nätverk av samarbetspartners. Du hittar även Europcar i Amerika och ytterligare 20 länder utöver Europa.
Med tusentals stationer på lättillgängliga platser i både populära storstäder och förorter i världen; det blir svårt för dig att sakna oss. Du hittar många av våra stationer som väntar på dig vid ankomsten till flygplatserna eller järnvägsstationerna, eller när du har ett hyrbilsbehov i vardagen, oavsett om det är i tjänst eller privat.
Bästa-Pris-Garanti
Få bästa priset
Privilege Bonusprogram
Medlemsförmåner
Säker Bokningsprocess
Trygg datahantering
Biluthyrning per dag, vecka eller månad
Flexibla hyresperioder
europcar-stations.png?h=250

De mest populära biluthyrningsdestinationerna

Hyr din bil snabbt och enkelt

Att boka en hyrbil kan inte vara enklare! Välj bara datum och tid då du vill hämta och lämna, välj din hyrbil så är du på gång. För en flexibel hyrbilsupplevelse låter Europcar dig också lämna din bil på någon av våra kontor, oavsett var du hämtade den.
Se till att kolla in våra senaste erbjudanden. Vi har en rad erbjudanden oavsett om din resa tar dig till Europa eller till och med längre bort över hela världen.
newsletter-sign-up.png?h=250

Kort- & långtidsuthyrning

Oavsett om du behöver hyrbil en kortare eller längre period går det smidigt att hyra en bil från oss. Inga bekymmer, vi har erbjudanden för dygn, helg eller vecka, perfekt för familjeresa eller semester. Om du är ute efter en hyrbil under en längre period men inte vill binda upp dig i leasingkontrakt bör du testa vårt koncept Korttidsleasing, du betalar och hyr 30 dagar i taget.

Ett brett sortiment av nya bilar

Flottan med hyrbilar från Europcar innehåller en mängd nya modeller från Volkswagen, Audi, Skoda och SEAT. Dessa sträcker sig från kompakta och bränsleeffektiva stadsbilar till större SUV-modeller med fyrhjulsdrift och bra med plats för hela familjen.
Många av våra märken och modeller finns även som el- eller hybridalternativ. Hos Europcar i Sverige är 40% av flottan elektrifierad vilket gör oss bäst i branschen. Oavsett ditt bilbehov har vi en flexibel lösning som passar dig.