Biluthyrning i Sverige

Välkommen till Europcar Sverige

 

Upptäck platser i Sverige

Hyr en bil i Sverige hos Europcar

Dramatiska skärgårdar, oförstörda stränder, mäktiga skogar, museer i världsklass, enastående restauranger... Sverige har något för alla. Oavsett om du är stadsmänniska, naturälskare eller konstfantast kommer du inte att bli besviken. Sverige är det perfekta resmålet om du letar efter en nordisk minisemester med spektakulära landskap, eleganta städer och rå vildmark. Ska du ut på en familjesemester? En bilresa med vänner? Eller du kanske letar efter en soloresa? Från det moderna Stockholm till idylliska Visby, från magiska Lappland till Skåne vid kusten, kan du vara säker på att hitta dina innersta önskemål i Sveriges ändlösa landskap med Europcar.

Uthyrningsupplevelsen med Europcar i Sverige

Att köra bil är det bästa sättet att utforska Sveriges enorma landsbygd och fylla din resa med oförglömliga minnen. Var du än börjar din resa så finns Europcar här för att välkomna dig. Oavsett om du vill spendera din tid med att köra längs Sveriges natursköna kuster eller bege dig rakt ut i vildmarken, så kan du välja bland 72 av Europcars uthyrningsstationer.

Europcar följer alltid dig: vi anpassar oss och tar hand om dina behov! Vi erbjuder fordon i alla storlekar och former - så länge du behöver - dagar, veckor eller till och med månader - valet är ditt!

Köra i Sverige

I Sverige måste halvljuset alltid vara tänt, även på dagtid. Hastighetsbegränsningarna är 110 km/h och 120 km/h på motorvägar, 70 km/h på landsvägar och 50 km/h i städer och byar. I de flesta städer finns det inga gratisparkeringar, men det finns mängder av parkeringsalternativ där du kan betala med kredit- eller bankkort. Glöm inte att betala så att du inte får väldigt dyra böter! Om du kör ut i vildmarken bör du vara extra försiktig så att du inte krockar med älg - en väldigt vanlig olycksorsak! På vintern bör du även se upp för tunga snöfall och hårda vindar.

Upptäck Sverige

Om du är en oförbätterlig matälskare, kulturentusiast eller äventyrare - kommer Sverige inte att göra dig besviken! Med Europcar, kan du ge dig ut på en expedition på nolltid - bege dig rakt in i livliga städer, eller långt ut i inlandet, med dess mäktiga älvar, kolossala skogar och vackra stränder - allt finns tillgängligt för dig. Om du är stadstypen så är Sveriges alla städer unika - eleganta Stockholm, avslappnade Malmö eller medeltida Uppsala ligger överst på de flesta besökares listor. Insup den hemtrevliga men ändå kosmopolitiska atmosfären när du utforskar museer, vackra parker och slott eller upptäcker mysiga kaféer och restauranger i världsklass. Om du kommer till Sverige på vintern så är svenska Lappland ett måste. Mer känt som Samernas hjärta - Europas enda ursprungsfolk - där det finns mängder av utomhusaktiviteter: kajakpaddling, vandring, fiske eller naturreservat att utforska... och sen finns ju givetvis alltid Norrskenets magi att begrunda! Om du vill uppleva en av de naturskönaste bilturerna i ditt liv kan du köra länga Höga Kusten! Branta granitklippor, sjöar, fjordar och parker - de hisnande vyerna kommer att fånga ditt hjärta. Om du är mer av en havsälskare bör du göra en avstickare till Visby på Gotlands västkust eller till Fårö, två idylliska platser för både partyälskare, familjer på semester och de som söker lite andrum.

Stockholm

Börja din resa med Europcar i Stockholm - ”Nordens Venedig”. Den svenska huvudstaden och dess omgivningar är hem för dussintals höjdpunkter. Museer i världsklass, kaféer, restauranger och konstgallerier av toppklass... Stockholm utstrålar elegans och stil. Utforska Gamla Stan, Stockholms gamla stad med sin fantastiska sjöutsikt och besök Kungliga slottet. Bege dig sedan till Historiska museet och upptäck den svenska historiska samlingen med konst från järnålder till nutid. Med sina skogsområden, öar och sjöar erbjuder Stockholms landsbygd dig mängder av möjligheter att ge dig ut på vägen och utforska. Bege dig till Sigtuna, Sveriges första stad som grundades vid Mälarens strand på Vikingatiden eller utforska Birka, på Björkö, ett av Unescos Världsarv som lockar resenärer från hela världen.

”Leverans och hämtning”

Välj Europcars alternativ "Leverans och hämtning" som ger dig den bästa bekvämligheten genom att din bil eller stora familjebil kommer till dig - så att du kan ta dig tid att slappna av. Vi levererar och hämtar din bil var och när det passar dig bäst. Det enda som krävs är en adress i Sverige.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Sverige

Du kanske också är intresserad av

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Toppländer

Bra att veta

Bil- och skåpbilsuthyrning på Sverige är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller skåpbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Sverige.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Sverige. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Sverige med certifierade åtaganden.