Erbjudanden på hyrbil hos Europcar

Europcar är Europas ledande företag inom biluthyrning och i Sverige har vi över 170 utlämningsplatser och mer än 6000 bilar. Vi vill vara den drivande leverantören för hållbar delad mobilitet i både städer och på landsbygd. Är du på jakt efter rabatt på din hyrbil har du kommit rätt. Nedan hittar du våra aktuella erbjudanden.

Rabatt på hyrbil. Ta del av våra aktuella erbjudanden.

Upp till

15%

rabatt

Hyr bil över helgen

Visste du att vi erbjuder rabatt på weekendhyror?

Låt helgen bli veckans höjdpunkt och dra iväg på ett weekendäventyr.
Spara upp till 15% när du hyr bil över helgen hos oss.
Boka nu

Abonnemang

För dig som behöver bil under en längre period

Vi erbjuder abonnemang både för privat- & företagskunder. Antingen har du bilen 30 dagar i taget eller 12 månader åt gången. Välj vad som passar dig.
Se abonnemang

Medlemserbjudanden

Upp till

15%

rabatt

Coop-rabatt

Rabatt på hyrbil för dig som är Coop-medlem

Som Coop-medlem har du genom vårt samarbete alltid rabatt när du hyr bil hos oss. I Sverige har du 15% rabatt på bilhyra och ska du åka utomlands erbjuder vi 10% rabatt. Och du, missa inte heller rabatten på husbil!
Boka nu

Upp till

15%

rabatt

För dig som är medlem i Elite Hotels Rewards

Medlemsrabatt på din bilhyra

Hyr bil och besök något av Elite Hotels of Swedens alla fina hotell. Från Kiruna i norr till Malmö i söder. Som medlem i Elite Hotel Rewards erbjuder vi dig upp till 15% rabatt vid bokning av hyrbil.
Läs mer

Upp till

20%

rabatt

Svensk Innebandy

Exklusivt erbjudande till medlemmar i Svenska Innebandyförbundet

Vi älskar att sätta folk i rörelse och därför är vi extra stolta över vårt samarbete med Svenska Innebandyförbundet. Som medlem i förbundet får du upp till 20% när du bokar hyrbil hos oss på Europcar.
Boka nu

Upp till

15%

rabatt

Vy-tåg

Ta tåget till bilen!

Nu kan du fortsätta din resa sista biten med hyrbil mot slutdestinationen. På utvalda stationer kör vi ut bilen till tågstationen så den står redo när du anländer med tåg. Som resenär hos Vy tåg får du upp till 15% rabatt på hyrbil när du bokar hos oss på Europcar.
Boka nu