Biluthyrning i Slovenien

Biluthyrning i Slovenien

 

Upptäck platser i Slovenien

Med 11 stationer på 11 biluthyrningsplatser i Slovenien kunde det inte vara lättare att planera din resa med Europcar. Hitta ett brett sortiment av de senaste ekonomi- och lyxbilarna i Slovenien, med alternativ för både korttids- och långtidsuthyrning. Vi är stolta över att kunna erbjuda en service i världsklass som är anpassad till många olika kundbehov, med hyrbilserbjudanden året runt. Oavsett om du vill hyra en bil i Slovenien på en budget, eller hyra en lyxbil för ett speciellt tillfälle, har Europcar hyrbilen för dig.
Läs mer Läs mindre

Topplatser i Slovenien

Du kanske också är intresserad av

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Slovenien

Toppländer

Bra att veta

Bil- och skåpbilsuthyrning på Slovenien är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller skåpbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Slovenien.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Slovenien. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Slovenien med certifierade åtaganden.