Hur länge kan jag hyra en bil med Europcar?

På Europcar kan vi erbjuda våra kunder flexibla alternativ för en bra hyrbilsupplevelse. Du kan behöva hyra en bil för en dagsutflykt, enkelresa, för en helg eller för en din sommarsemester. Du kan också behöva hyra en bil under en längre tid, antingen i tjänsten eller istället för bilägande. Europcar gör det enklare än någonsin att hyra bilen du behöver, när du behöver den.

Hyrbil för dagen eller veckovis med Europcar

Behöver du hyra en bil för en kort stund? Oavsett om det är för en dag eller två, för att ta dig runt på helgen eller för en veckas bilsemester kommer Europcars flexibla hyrbilslösningar att ta dig ut på vägarna på nolltid. Europcar erbjuder flexibla, kostnadseffektiva hyrbilslösningar under en dag upp till en månad. Du kan göra din bokning på vår hemsida eller vår app 24 timmar i förväg. Europcar låter dig lämna hyrbilen på någon av våra stationer, oavsett var du hämtade den från.
Hyrbilar för alla behov

Uthyrning till företag från en dag till 12 månader

Europcar erbjuder bil- och skåpbilsuthyrning för företag i hela landet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina mobilitetsbehov och din budget.

Hållbara hyrbilslösningar med Europcar

Har du behov av en bil för en längre period men vill slippa risken med ett nbilinköp eller långa leasingkontrakt? Europcar har skapat flexibla hyrbilslösningar för att erbjuda problemfri bil- och skåpbilsuthyrning från 28 dagar upp till 12 månader utan kostnader i förväg eller bindningstid.