Transportbilsuthyrning i Nova Gorica

Transportbilsuthyrning i Nova Gorica

 

Upptäck platser i Slovenien

Oavsett dina behov väljer du från ett brett sortiment av transportbilar i olika storlekar på en av våra 1 stationer i Nova Gorica. Oavsett om du vill hyra flyttbil i Nova Gorica, letar bra erbjudanden på minibussuthyrning eller kommersiell skåpbilsuthyrning, erbjuder vi ett brett sortiment av transportbilar och tjänster som passar alla behov. Vi är stolta över att kunna erbjuda en service i världsklass, med flexibel korttids- och långtidsuthyrning av skåpbilar till fantastiska priser och utan dolda kostnader. Tack vare bra erbjudanden året runt kan du hyra en skåpbil i Nova Gorica i Slovenien till ett förmånligare pris med Europcar.
Läs mer Läs mindre

Topplatser i Nova Gorica

Du kanske också är intresserad av

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Slovenien

Bra att veta

Bil- och skåpbilsuthyrning på Nova Gorica är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller skåpbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Nova Gorica.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Nova Gorica. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Nova Gorica med certifierade åtaganden.