Om Europcar

Om Europcar

Fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat med 3 700 stationer och 195 000 bilar i 140 länder.

I Sverige har Europcar 135 stationer och 5000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.

Europcar har under många år fått utmärkelsen Business Travel Award som bästa biluthyrare. 

Om du vill läsa om fördelarna med att hyra bil av Europcar, klicka här

Om du vill kontakta oss, klicka här.

 

Vår vision - De nöjdaste kunderna
Vår vision är att ha de kunderna i branschen. 
 
Vår värdegrund
 
DRIV
Vi tar ansvar för vår del i helheten och brinner för det vi ska åstadkomma utifrån vårt och kundens behov. Vi drivs av ett starkt engagemang och tar och behåller det initiativ för att säkerställa slutförandet. Vi skapar möjligheter genom att vara lösningsorienterade och är samtidigt modiga och provar nytt och ifrågasätter för att utvecklas. Vi tar alltid ansvar  för vårt arbete, våra mål och ständiga förbättringar samtidigt som vi gör det lilla extra med glädje och stolthet
 
INTEGRITET
Vi skapar öppenhet, är alltid ärliga och äkta. Ömsesidig tillit och respekt är grunden i våra relationer. Vi är transparenta och säger saker som de är. Vi respekterar varandras kompetenser, åsikter och roller, och de vi möter likaså. Vår attityd och vårt klimat är öppet och präglas av affärsmässighet – vi agerar professionellt. Trovärdighet och pålitlighet är självklarheter för oss.
 
HÅLLBARHET
Vi har en ständig strävan efter en hållbar miljö, organisation, människor, relationer och produkter – då är vi vinnare idag och imorgon. Vi är långsiktiga och ansvarstagande i våra åtaganden. Vi har en kultur som präglas av mångfald, inkludering, omtänksamhet, tydlighet och hjälpsamhet. Vi skapar motivation och engagemang genom delaktighet – vi blir både starkare och smartare när vi arbetar tillsammans.
 

Upptäck Europcars mobila lösningar

Ladda ner Europcars app för iPhone, iPad och Android nu!

Mer information