Biluthyrning i Visby

Hyra bil på Gotland - boka hyrbilen hos Europcar

 

Upptäck platser i Sverige

Hyr bil i Visby med Europcar

Visby är beläget på västkusten av ön Gotland, cirka 8,6 mil från fastlandet i Sverige. ”Rosornas stad” som är den största ön i Östersjön, är en idyllisk plats både för partyälskare, familjer på semestrar och för de som söker lugnet. Den medeltida staden är ett underverk för alla sinnen. Det är en av Sveriges populäraste turistattraktioner och erbjuder en stor mäng aktiviteter. Visby är en av de bäst bevarade medeltidsstäderna i hela Skandinavien och har varit på UNESCO:s världsarvslista sedan 1995. Du kan promenera omkring bland kullerstensgatorna, utforska de vackra gotiska kyrkorna och vandra längs befästningsmurarna som omger den gamla delen av staden.

Att köra är det perfekta sättet att upptäcka ön Gotland, med Visby som den perfekta startpunkten inför korta eller långa bilturer på ön. Besök Sankta Maria kyrka, en kyrka byggd på den senare delen av 1100-talet, eller upptäck Gotlands museum som är ett av de bästa regionala museerna i Sverige. Om du kommer i augusti kan du besöka den årliga medeltidsfestivalen och dess aktiviteter, som inkluderar en medeltidsmarknad, teater och till och med tornerspel!

Uthyrningsupplevelsen med Europcar i Visby

Europcar har två stationer i Visby på väldigt lämpliga platser. En är belägen mitt i staden och den andra vid Visby flygplats, cirka 3,5 km norr om Visby.

Europcars bilpark består av en stor mängd bilar: från Audi A1 till Renault Megane. Du finner det du behöver, oavsett om du kommer för en resa på egen hand eller på en familjesemester.

Europcar innebär flexibilitet - vi anpassar oss till dig och tar hand om dina behov. I Visby kan du välja på att hyra i dagar, veckor eller till och med månader vid en tidpunkt som passar dig.

Välj Europcars alternativ "Leverans och hämtning” som ger dig den bästa bekvämligheten genom att din bil eller stora familjebil kommer till dig - så att du kan ta dig tid att slappna av. Vi levererar och hämtar din bil var och när det passar dig bäst. Det enda som krävs är en adress i Sverige.

Köra i Visby

Visby är en liten stad, så det är ganska enkelt att köra omkring, men på sommaren under högsäsong blir det lite smalt och trångt.

Observera att hastighetsbegränsningarna är: 50 km/h i stadsområden, 90 km/h på motortrafikleder och 110 km/h på motorvägen.

Glöm inte att alltid slå på halvljuset och att lämna företräde för fotgängare!

Upptäck Visby och dess omgivningar med bil

Hoppa in i bilen och bege dig norrut på väg 149 från Visby. Kör längs västkusten i cirka 30 minuter så kommer du till ett vackert fiskeläge som heter Lickershamn. Stranden och den imponerande klippen som tittar ut över Östersjöns kyliga vatten är en fröjd, och körningen hit är en höjdpunkt i sig. Hitta vägen som leder till den berömda rauken, även kallad för Jungfrun, och när du väl är där, blunda och bara lyssna till havet!

Du kan också köra till den sydvästra kusten av Gotland där du finner Närsholmen, bara cirka 6 mil från Visby. Välkommen till den svenska savannen! Det här naturreservatet som etablerades 1986 är boplats för cirka 45 arter, vackra fåglar och orkidéer. När sommaren bleknar till höst är den här platsen täckt av blåeld.

Fårö

Fårö är en idyllisk ö i Östersjön belägen norr om Gotland. Om du bor i Visby och på Gotland måste du åka till Fårö. Åk ut på väg 148, kör i cirka 5,5 mil och ta färjan till Fårö. Du kommer att bli förälskad i de vackra stränderna, klippformationerna (som kallas för Raukar) och med de underbara fiskelägren. Om du är en fan av den berömda filmregissören Ingmar Bergman, som en gång bodde på Fårö, kan du besöka Bergman-centret som har utställningar och visningar av hans verk.

Oavsett om du kommer till Visby för partyscenen eller för en fridfull viloperiod, kan du räkna med att vår vagnpark med nya och bekväma bilar tar dig dit.

Oavsett om du letar efter en större familjebil, en lyxbil eller en hyrbil med automat, så tar vår vänliga personal på utlämningsställena i Visby hand om dig. Boka din drömbil online med Europcar idag.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Visby

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Visby är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Visby.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Visby. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Visby med certifierade åtaganden.