Hyra av bil och skåpbil vid Liepaja Airport

  Uthyrning av bilar och transportbilar på Liepaja Airport

  Välkommen till Europcar Liepaja Airport! Vi erbjuder kvalitetsfordon för alla dina transportbehov när du besöker Lettland. Oavsett om du är här för en affärsresa eller en semester, har vi en bil som passar dig.
  • Stort utbud av fordon: Från smidiga personbilar till rymliga transportbilar, har vi ett brett utbud av fordon att välja mellan.
  • Flexibla hyresalternativ: Vi erbjuder flexibla hyresalternativ som passar dina behov och din budget. Välj mellan korta eller långa hyresperioder.
  • Professionell service: Vår vänliga och kunniga personal finns här för att hjälpa dig med allt du behöver för att säkerställa en smidig hyresupplevelse.
  • Prisvärda alternativ: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och erbjudanden för att göra din hyresupplevelse så prisvärd som möjligt.
  • Praktisk beliggenhet: Vår uthyrningsstation på Liepaja Airport gör det enkelt för dig att hämta och lämna din hyrbil när du flyger in eller ut.
  Oavsett om du behöver en bil för att utforska Lettlands vackra landskap eller för att göra affärer i Liepaja, kan Europcar Liepaja Airport hjälpa dig att hitta det perfekta fordonet för dina behov. Boka din hyrbil idag och upplev bekvämligheten med Europcar!

  När du behöver hyra bil har vi det du behöver.

  Hur ser ditt bilbehov ut idag?

  Varför hyra bil med Europcar?

  24 timmars vägassistans

  Ingen dold avgift

  24/7 service på de flesta större flygplatser

  Endast nya hyrbilar