Åre Tågstation Biluthyrning

Hyra bil i Åre Tågstation - Välkommen att boka hyrbilen hos oss på Europcar

 
loc served by ostersund osdc01,
pickup at ica supermarket,
are
Sverige
???global.stationMapAlt???
N : 63º 23' 56.04" E : 13º 4' 34.68"

Hyr bil i Åre med Europcar

Åre är en av Skandinaviens populäraste skidorter och är belägen i landskapet Jämtland i nordvästra Sverige längs stranden av Åresjön. Åre som ofta kallas för Skandinaviens alpina huvudstad är det perfekta resmålet om du vill ge dig ut på vägen och upptäcka friluftslivet oavsett om du är på en skid- eller sommarsemester.

Uthyrningsupplevelsen med Europcar i Åre

Det finns ingen biluthyrningsstation i Åre, men det enklaste sättet att ta sig dit med bil är att hyra vid Europcar-stationen vid Åre Östersund Airport/a>, 9 mil därifrån. Europcar, där du kan hyra en stor mängd olika bilar - inklusive miljövänliga, manuella, automatväxlade, ekonomiska, fyrhjulsdrivna - för att passa dina behov. Kör du en liten bil på hemmaplan? Då passar Skoda Fabia 1.2 perfekt. Planerar du för att ta dig till fjällen med din familj eller en grupp vänner? Prova den pigga Volkswagen Golf 1.2 som är ett attraktivt och rimligt alternativ. På väg ut på en långresa? Varför inte prova den bekväma fyrhjulsdrivna Volkswagen Sharan? Oavsett ditt val, gör vi på Europcar allt vi kan för att uppfylla dina behov.

Om du har en stressig resa framför dig och du bara vill sätta dig bakom ratten - så har du tur. Europcars incheckning online är utformad för att få ut dig på vägen så snart som möjligt, och det bästa av allt - den är helt kostnadsfri.

De flesta stationerna har en dedikerad Färdigdisk, vilket innebär att du slipper allt tjafs och att stå i kö. Att använda vår gratistjänst för incheckning online kunde inte vara enklare - ange bara dina bokningsuppgifter för att göra en förhandsbetalning. Med allt pappersarbete ur vägen kan du börja se fram emot din resa redan innan den ens har startat...

Upptäck Åre och dess omgivningar med bil

Om du gillar sport passar Åre och dess omgivningar perfekt! På vintern kan du åka längdskidor över fjället Åreskutan, som av många anses vara Sveriges bästa plats för längdskidåkning. På sommaren kan du köra dit för att titta på Åre Extreme Challenge, Skandinaviens största multisportevenemang. Du upptäcker de majestätiska vyerna kring Åre medan du tittar på när riktiga hardcore-sportentusiaster svettas utomhus.

Bara 6 mil väster om Åre, finner du den vackra byn och skidorten, Stolen. Bara 2 km från gränsen mellan Sverige och Norge, är den ett riktigt nav för vildmarksliv - från skidåkning till fiske.

Östersund

Östersund, beläget i mellersta Skandinavien vid stranden av Storsjön och bara 10 mils resa från Åre, är ett bra resmål om du är naturälskare eller tycker om friluftsaktiviteter. Förutom att den kallas för ”Vinterstaden” så finns det aktiviteter här året runt. Staden har en modern längdåkningsstadion och faktiska skidspår mitt i staden. Om du tycker om längskidåkning kan du ta en tur i spåren i Gustavsbergsbacken eller Ladängen. Eller om du bara vill slappa kan du stanna till vid stranden Badhusparken där du kan simma och solbada på sommaren eller åka skridskor på vintern. Besök Gaaltije, centret för sydsamisk kultur eller rådhuset som båda är landmärken i Östersund. Och glöm inte att be lokalbefolkningen berätta historier om Storsjöodjuret, den svenska motsvarigheten till Loch Ness-monstret.

Privilege-programmet

Programmet Europcar Privilege är vårt kostnadsfria bonusprogram, med fyra nivåer: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite och Privilege Elite VIP. Vårt bonusprogram låter dig tjäna in belöningar när du hyr av oss i något av över 140 länder i världen och gör det möjligt för dig att få en kostnadsfri helg varje gång du kliver upp en nivå.

Återlämningsinformation

Vid envägshyra till Åre, kontakta Östersund.

Läs mer Läs mindre

Öppettider

Lör
After hours (extra charges apply)
00:01 - 23:59
Sön
After hours (extra charges apply)
00:01 - 23:59
Mån
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
08:00 - 17:00
17:01 - 23:59
Tis
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
08:00 - 17:00
17:01 - 23:59
Ons
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
08:00 - 17:00
17:01 - 23:59
Tor
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
08:00 - 17:00
17:01 - 23:59
Fre
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
08:00 - 17:00
17:01 - 23:59

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Andra platser

Bra att veta

Boka bil eller transportbil på vår station i Åre Tågstation.

Boka bilen hos oss på Europcar. Med vårt breda stationsnät finns vi representerade på över 170 platser i Sverige. I städer och på landsbygd. I citykärnor och på tågstationer. Som ett av Europcas ledande mobilitetsföretag erbjuder vi bra service och nya bilar när du bokar och hyr bilen hos oss. Oavsett om du behöver hyra en bil privat eller i arbetet, om du behöver en personbil eller en transportbilar, så har vi rätt bil för dig.

Vi ser fram emot att träffa dig på vår station i Åre Tågstation. Glöm inte att ta med körkort och ett giltigt kreditkort.

I framtiden kommer alla köra elbilar – och du kan börja redan idag. På de flesta av våra stationer kan vi erbjuda nya moderna elbilar och våra kompetenta stationspersonal hjälper dig att komma igång.

Topplista 5 närmaste städer