LUND Biluthyrning

LUND Biluthyrning

 
volkswagen porfyrvagen 26,
224 78 lund
Sverige
???global.stationMapAlt???
N : 55º 41' 16.8" E : 13º 12' 58.32"

Hyr en bil i Lund hos Europcar

Lund är en medeltida universitetsstad i Skåne, i den södra delen av Sverige. Lund som är den näst äldsta staden i Sverige, är en av landets vackraste städer. Din Europcar-station i Lund ligger mindre än 3 km från stadens gamla stad och dess ansedda universitet som grundades 1666. Du kan hämta din bil hos Europcar närsomhelst och du bör spendera ett par dagar på att upptäcka Lund innan du beger dig norrut för att upptäcka Sverige. Du kommer att bli förälskad i Lunds vackra gamla stad och den magnifika Domkyrkan - den näst största katedralen i Skandinavien. Stanna till vid det äldsta och mest ansedda universitetet i landet innan du utforskar Kulturen, Sveriges friluftsmuseum i världsklass. Du hittar även mängder av gourmetrestauranger och mysiga kaféer där du kan smaka på den lokala kulinariska scenen!

Att hyra din bil hos Europcar i Lund är ett bra val om du planerar en bilresa i sydvästra Sverige! Men, om du föredrar en annan station i närheten så finner du Europcar-stationer på flygplatsen Malmö Sturup och vid Malmös södra järnvägsstation Hyllie, cirka 2,5 mil söder om Lund. Valet är ditt!

Uthyrningsupplevelsen med Europcar i Lund

Du hittar alltid den bil du behöver hos Europcars uthyrningsstation i Lund. Automatisk eller manuell växellåda, kompakta bilar eller MPV, fyrhjulsdrift eller skåpbilar... Vi har en stor mängd bilar som tar dig ut på vägen med total komfort, nöje och säkerhet. Kommer du för en bilresa med vänner eller är du på semester med din utökade familj? Volkswagen Caravelle 2.0 är ett bra alternativ! Kör du en liten eller kompakt bil på hemmaplan? Oroa dig inte, vi har gott om små och medelstora bilar som passar dina önskemål, inklusive Skoda Fabia 1.2 och Seat Leon ST 1. Känner du för att köra en sportig och stilig bil? Audi ger dig det du vill ha med sin eleganta A3 Sportback 1.0.

Vi vet att du har en stressig resa framför dig - det är därför vi har skapat vår kostnadsfria incheckningstjänst online så att du kan sätta dig direkt bakom ratten utan en massa onödiga papper att fylla i! Incheckning online är utformad för att få ut dig på vägen så snart som möjligt - det är enkelt och kostnadsfritt!

Upptäck Lund och dess omgivningar med bil

Börja din resa i Lund och utforska de vackra platser som södra Sverige har att erbjuda. Efter att du spenderat några dagar i Lund, kan du bege dig ut på E22 och köra cirka 2 mil till det fantastiska Malmö. Om du tycker om arkitektur, konst och historia, är ett fan av nordiska deckarserier eller en oförbätterlig matfantast, så är det här du finner allt och mer därtill. Parkerna är ett måste, så ta en vilopaus i Kungsparken eller Slottsparken - två av landets mest majestätiska parker. Ta en fika med kaffe och kanelbulle på det medeltida Lilla Torg innan du utforskar den gotiska kyrkan Sankt Petri och beundrar den högsta futuristiska skyskrapan, Turning Torso som blickar ut över Öresundsbron. Om du är solälskare eller fågelskådare bör du göra en avstickare till Falsterbo - ”Sveriges riviera”. Den här charmiga lilla staden ligger vid Sveriges sydvästra spets, bara 5 mil från Lund - den är definitivt värd bilresan! Njut av stillheten i Falsterbo medan du begrundar de gigantiska sanddynerna och de färgglada ikoniska villorna längs stranden.

Helsingborg

Ge dig ut på E20 och upptäck den vackra kuststaden Helsingborg, bara 5,5 mil nordväst om Lund. Den här natursköna lilla turistorten är platsen för historisk arkitektur, en livlig teaterscen och konstutställningar. Upptäck Helsingborgs gamla hamn, dess stenkyrkor och klättra upp i det 600 år gamla medeltida tornet Kärnan, den enda kvarvarande delen av vad som en gång var en magnifik fästning. Och du får givetvis inte glömma att åka till Fredriksdals museer och trädgårdar, ett av Sveriges bästa friluftsmuseer!

Privilege-programmet

Privilege är Europcars globala kostnadsfria bonusprogram som ger dig stora fördelar, inklusive prioritetsservice vid hämtning av bilen, plus belöningar som t.ex. värdekuponger och kostnadsfria weekendhyror. Programmet har en struktur med fyra nivåer: Club, Executive, Elite och Elite VIP. Kunder förflyttar sig i programmet beroende på antalet uthyrningar och/eller antalet hyrda dagar.

Läs mer Läs mindre

Öppettider

Fre
Normal hours
07:30 - 16:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:29
16:31 - 23:59
Lör
Normal hours
After hours (extra charges apply)
00:01 - 23:59
Sön
Normal hours
After hours (extra charges apply)
00:01 - 23:59
Mån
Normal hours
07:30 - 16:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:29
16:31 - 23:59
Tis
Normal hours
07:30 - 16:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:29
16:31 - 23:59
Ons
Normal hours
07:30 - 16:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:29
16:31 - 23:59
Tor
Normal hours
07:30 - 16:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:29
16:31 - 23:59

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Bra att veta

Bil- och skåpbilsuthyrning på LUND är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller skåpbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på LUND.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: LUND. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på LUND med certifierade åtaganden.

Topplista 5 närmaste städer