Stockholm Arlanda Flygplats Biluthyrning

Hyra bil på Arlanda flygplats - Välkommen att boka hyrbilen hos oss på Europcar

 
arlanda car rental center,
vingvagen 4, building 182,
190 60 stockholm
Sverige
???global.stationMapAlt???
N : 59º 38' 17.16" E : 17º 56' 21.48"

Hyr en bil på Stockholm Arlanda Airport hos oss på Europcar

Sveriges största flygplats, Stockholm-Arlanda International är belägen 3,7 mil norr om Stockholm och 4 mil sydöst om Uppsala. Flygplatsen Stockholm Arlanda Airport är den perfekta startpunkten om du vill flyga och åka bil.

Vårt uthyrningskontor är beläget i flygplatsens uthyrningsområde och under rusningstid tar regelbundna parkeringsbussar dig direkt till vår station från terminal 5.

Det finns totalt 15 Europcar-stationer i närheten av Stockholm, så du kan välja den som bäst motsvarar din resplan, oavsett om det är i stadens centrum, Nykoping Skavsta Airport; (10 mil sydväst om Stockholm) eller inrikesflygplatsen Bromma; inrikesflygplatsen Bromma cirka 7 km från stadens centrum.

Boka hyrbilen hos Europcar på Stockholm Arlanda Airport

Europcar-stationen på flygplatsen Stockholm-Arlanda, har ett stort sortiment av bilar med automatisk eller manuell växellåda som är skräddarsydda för dina behov. Om du har en stressig resa framför dig och du bara vill sätta dig bakom ratten - så har du tur. Europcars incheckning online är utformad för att få ut dig på vägen så snart som möjligt, och det bästa av allt - den är helt kostnadsfri.

De flesta stationerna har en dedikerad Färdigdisk, vilket innebär att du slipper allt tjafs och att stå i kö. Att använda vår gratistjänst för incheckning online kunde inte vara enklare - ange bara dina bokningsuppgifter för att göra en förhandsbetalning. Med allt pappersarbete ur vägen kan du börja se fram emot din resa redan innan den ens har startat...

Upptäck Stockholm och dess omgivningar med hyrbil

Har du just hämtat ut din bil och är redo att åka? Du kan antingen improvisera och köra längs Sveriges östkust eller bege dig direkt till Stockholm - Nordens Venedig - eller till den närliggande staden Uppsala.

Den stiliga huvudstaden ligger bara 3,7 mil från flygplatsen Stockholm - Arlanda och är definitivt värd ett stopp innan du åker vidare på fler äventyr. Utforska Gamla Stan, Stockholms gamla delar med sin fantastiska sjöutsikt och besök Kungliga slottet. Bege dig till Historiska museet och upptäck den svenska historiska samlingen med konst från järnåldern till nutid.

Uppsala ligger också en snabb biltur bort, bara 4 mil från flygplatsen Stockholm - Arlanda. Staden är ett perfekt exempel på en medeltida universitetsstad med mängder av historiska och kulturella höjdpunkter som t.ex. en imponerande katedral från 1200-talet, universitetsmuseet och dess charmerande gamla stad. Ta dig tid att strosa längs parkerna, restaurangerna och kaféerna längs vattnet.

Gotland

Cirka 8,6 mil från fastlandet, finner du Gotland, ”Rosornas stad” och den största ön i Östersjön. Den här riktigt idylliska platsen är perfekt att utforska med bil. 2,5 mil norrut på Gotland finner du den medeltida staden Visby. Promenera omkring bland stadens otroliga kullerstensgator, utforska de vackra gotiska kyrkorna medan du vandrar längs befästningsmurarna som omger den gamla delen av staden. Om du kör längs väg 149 från Visby och kör längs västkusten i cirka 30 minuter så kommer du till ett vackert fiskeläger som heter Lickershamn. Förbered dig på att bli förälskad i stranden och de imponerande klipporna när du tittar ut över Östersjöns kyliga vatten.

Du kan också köra till den sydvästra kusten av Gotland där du finner Närsholmen, bara cirka 6 mil från Visby. Det här naturreservatet som etablerades 1986 kallas för Sveriges savann och är boplats för cirka 45 arter, vackra fåglar och orkidéer. När sommaren bleknar till höst är den här platsen täckt av blåeld.

Privilege-programmet

Privilege är Europcars globala kostnadsfria bonusprogram som ger dig stora fördelar, inklusive prioritetsservice vid hämtning av bilen, plus belöningar som t.ex. värdekuponger och kostnadsfria weekendhyror. Programmet har en struktur med fyra nivåer: Club, Executive, Elite och Elite VIP. Kunder förflyttar sig i programmet beroende på antalet uthyrningar och/eller antalet hyrda dagar.

Läs mer Läs mindre

Öppettider

Tor
Normal hours
06:30 - 23:00
After hours (extra charges apply)
00:00 - 01:30
23:01 - 23:59
Fre
Normal hours
06:30 - 23:00
After hours (extra charges apply)
00:00 - 01:30
23:01 - 23:59
Lör
Normal hours
07:00 - 22:00
After hours (extra charges apply)
22:01 - 23:59
Sön
Normal hours
07:00 - 23:00
After hours (extra charges apply)
23:01 - 23:59
Mån
Normal hours
06:30 - 23:00
After hours (extra charges apply)
00:00 - 01:30
23:01 - 23:59
Tis
Normal hours
06:30 - 23:00
After hours (extra charges apply)
00:00 - 01:30
23:01 - 23:59
Ons
Normal hours
06:30 - 23:00
After hours (extra charges apply)
00:00 - 01:30
23:01 - 23:59

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Andra platser

Bra att veta

Boka bil eller transportbil på vår station i Stockholm Arlanda Flygplats.

Boka bilen hos oss på Europcar. Med vårt breda stationsnät finns vi representerade på över 170 platser i Sverige. I städer och på landsbygd. I citykärnor och på tågstationer. Som ett av Europcas ledande mobilitetsföretag erbjuder vi bra service och nya bilar när du bokar och hyr bilen hos oss. Oavsett om du behöver hyra en bil privat eller i arbetet, om du behöver en personbil eller en transportbilar, så har vi rätt bil för dig.

Vi ser fram emot att träffa dig på vår station i Stockholm Arlanda Flygplats. Glöm inte att ta med körkort och ett giltigt kreditkort.

I framtiden kommer alla köra elbilar – och du kan börja redan idag. På de flesta av våra stationer kan vi erbjuda nya moderna elbilar och våra kompetenta stationspersonal hjälper dig att komma igång.

Topplista 5 närmaste städer