Visby Flygplats (Gotland) Biluthyrning

Hyr bil på Visby flygplats på Gotland - boka din hyrbil hos Europcar

 
visby airport,
62141 visby
Sverige
???global.stationMapAlt???
N : 57º 39' 38.16" E : 18º 20' 19.68"

Hyr en bil hos Europcar på Visby flygplats

Visby flygplats ligger 4 km norr om Visby, på Gotlands västkust - Östersjöns största ö. Gotlands enda kommersiella flygplats, Visby välkomnar många passagerare under sommaren då ön blir ett populärt turistmål för svenska semesterfirare. Vår Europcar uthyrningsstation på Visby flygplats är öppen från måndag till fredag, mellan 8.00 och 22.30, på lördagar mellan 10.30 och 19.30 och på söndagar från 13.00 till 22.30. Visby flygplats är den perfekta startpunkten för en bilresa på Gotland.

Du kan även välja att hyra en Europcar-bil mitt i Visby centrum, beroende på din egen resplan. Om du funderar på att hyra en bil på fastlandet, finner du en Europcar uthyrningsstation på flygplatsen Nyköping Skavsta, cirka 27 mil från Visby (det inkluderar en färjetur!).

Uthyrningsupplevelsen med Europcar på Visby flygplats

På Visby flygplats har vi ett stort sortiment av bilar som är skräddarsydda för dina behov. Oavsett om du kommer på en familjesemester, en bilresa med dina vänner eller en soloresa, så följer vi dig! Om du letar efter en stabil, kompakt bil, är Seat Leon ST 1.2 ett bra val. Om du kommer med en stor grupp för att utforska Gotland, varför inte hyra en Volkswagen Caravelle 2.0? Den har gott om innerutrymmen och rymmer nio personer. För en romantisk semester med din bättre hälft, kan du ta Audi A4 Avant 2.0 och glida längs Gotlands natursköna kust med stil! Du kan hyra Europcars bilar i dagar, veckor eller till och med månader - beroende på dina behov!

På Europcar gör vi vårt bästa för att göra biluthyrningen så enkel som möjligt! Vi vet att du vill få ut det mesta av din tid och hoppa direkt in bakom ratten - så prova vår kostnadsfria tjänst Europcar Online Check-in och ge dig ut på vägen på nolltid!

Upptäck Visby flygplats och dess omgivningar med bil

Om du ska ut på en bilresa på Gotland finns det mängder med möjligheter att upptäcka, utforska, begrunda och fira - allt på en gång! Börja din resa i Visby - ”Rosornas stad” på Gotlands västkust. Ta dig tid att promenera omkring bland stadens otroliga kullerstensgator och utforska de vackra gotiska kyrkorna innan du beger dig ut på väg 149. Om du kör i 30 minuter kommer du till Lickershamn - en charmerande gammal fiskehamn. Stranden och den imponerande klippan som tittar ut över Östersjöns kyliga vatten är ett fascinerande skådespel. Om du är naturälskare kan du köra till Gotlands sydöstra kust. Där, cirka 6 mil från Visby finner du Närsholmen. Det här naturreservatet som kallas för ”Sveriges savann” är boplats för cirka 45 arter, vackra fåglar och underbara orkidéer.

Fårö

Om du är på Gotland måste du bara se Fårö. Den här idylliska platsen ligger norr om Gotland. Från Visby, åker du ut på väg 148, kör i cirka 5,5 mil och tar sedan färjan till Fårö. Utforska naturreservatet Bjärge - det största klippområdet i Sverige med hundratals klippformationer (som kallas för Raukar) längs kusten Digerhuvud. Du kan även vandra längs stranden Sudersand på den nordöstra delen av ön. Om du är ett fan av den berömda filmregissören Ingmar Bergman, som en gång bodde på Fårö, får du inte missa att besöka Bergman-centret som har utställningar och visningar av hans verk.

Privilege-programmet

Europcars Privilege-program är ett globalt kostnadsfritt bonusprogram som ger dig stora fördelar, inklusive prioritetsservice vid hämtning av bilen, plus belöningar som t.ex. värdekuponger och kostnadsfria weekendhyror. Programmet har en struktur med fyra nivåer: Club, Executive, Elite & Elite VIP vilket låter kunderna flytta upp genom nivåerna beroende på antalet uthyrningar och/eller antalet hyrda dagar.

Läs mer Läs mindre

Öppettider

Tis
Normal hours
08:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
17:01 - 23:59
Ons
Normal hours
08:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
17:01 - 23:59
Tor
Normal hours
08:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
17:01 - 23:59
Fre
Normal hours
08:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
17:01 - 23:59
Lör
Normal hours
10:00 - 13:00
After hours (extra charges apply)
Sön
Normal hours
After hours (extra charges apply)
13:00 - 22:30
Mån
Normal hours
08:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
17:01 - 23:59

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Andra platser

Bra att veta

Boka bil eller transportbil på vår station i Visby Flygplats (Gotland).

Boka bilen hos oss på Europcar. Med vårt breda stationsnät finns vi representerade på över 170 platser i Sverige. I städer och på landsbygd. I citykärnor och på tågstationer. Som ett av Europcas ledande mobilitetsföretag erbjuder vi bra service och nya bilar när du bokar och hyr bilen hos oss. Oavsett om du behöver hyra en bil privat eller i arbetet, om du behöver en personbil eller en transportbilar, så har vi rätt bil för dig.

Vi ser fram emot att träffa dig på vår station i Visby Flygplats (Gotland). Glöm inte att ta med körkort och ett giltigt kreditkort.

I framtiden kommer alla köra elbilar – och du kan börja redan idag. På de flesta av våra stationer kan vi erbjuda nya moderna elbilar och våra kompetenta stationspersonal hjälper dig att komma igång.

Topplista 5 närmaste städer