Jobba hos oss
BokaSök hyrbil

Jobba hos oss

Är du en av branschens bästa medarbetare?

Vill du jobba hos oss?

Europcar har branschens bästa medarbetare. Det vet vi genom att vi mäter hur nöjda våra kunder är med oss som leverantör. Vi får högsta betyg på många av de områden vi mäter, och service och bemötande är den parameter vi lyckas allra bäst med.

 

Inom Europcar i Sverige arbetar idag 300 medarbetare. Vi finns i hela landet och letar ständigt efter duktiga medarbetare med rätt attityd, driv, öppenhet och intresse att utvecklas, egenskaper som kommer att utveckla både dig själv och företaget tillsammans med oss.

 

 

Vi erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter inom en framtidsbransch med intressanta utvecklingsmöjligheter. Du måste tycka att service är kul! För dig med rätt attityd, driv, öppenhet och intresse av utveckling finns alla möjligheter att trivas hos oss! Vi har oftast behov  av duktiga medarbetare på något av våra uthyrningskontor. Utöver detta kan du också arbeta inom kundservice, försäljning, ekonomi, inköp & logistik eller region. Välkommen att söka våra lediga tjänster!

Har du det som krävs för att jobba hos oss? Maila ditt cv och berätta varför du tror att du skulle passa hos oss till jobb@europcar.se

 

Välkommen!

 


Upptäck Europcars mobila lösningar

Ladda ner Europcars app för iPhone, iPad och Android nu!

Mer information