Biluthyrning och miljö
BokaSök hyrbil

Grönare än någonsin

Europcar, hyrbilar och miljön

Att hyra bil innebär att bilen används när den verkligen behövs. Hyrbilen ger dig full flexibilitet. Möjligheten att kombinera flera sätt att resa, att hyra bil istället för att ha en egen bil eller att äga en liten och hyra en stor bil på semestern är bra alternativ ur ett miljöperspektiv. Vårt miljöarbete började på allvar 1998 som en fortsättning på vårt kvalitetsarbete, och ledde fram till ISO 14001-certifiering 1999. Sedan dess har miljöarbetet har blivit en naturlig del av vår verksamhet.


Hyr en bränslesnål bil!
Vi har många bränslesnåla bilar i vår bilpark. Välj mellan många modeller, bland annat populära hyrbilarna Volkswagen Golf och Volkswagen Passat.


Miljömärkt bilvård och Svanenmärkta biltvättar
Våra hyrbilar genomgår ett omfattande rengörings- och kontrollprogram före varje hyrestillfälle. Vi använder miljömärkta produkter för biltvätt och avfettning. Våra biltvättar på Arlanda och Landvetter är Svanenmärkta. Regelbunden service och rätt däcktryck bidrar till att spara bränsle.

 

Miljöstatistik
Om ditt företag vill följa upp tjänsteresornas miljöpåverkan kan vi erbjuda miljöstatistik över bränsleförbrukning och utsläpp av koldioxid, koloxid, kväveoxid och partiklar.

 

Kontakta oss gärna på sales@europcar.se för mer information.

Upptäck Europcars mobila lösningar

Ladda ner Europcars app för iPhone, iPad och Android nu!

Mer information