Upp till % 25 rabatt

PARTNERS SVEMESTER

Exklusiv rabatt till nätverkspartners

Not eligible booking

Sommaren är grön

och vi hoppas på härligt väder med många fina dagar och härligt ljumma kvällar som aldrig tar slut. Se Sverige på nära håll i en bil från Europcar! Ta dig till smultronstället och vila dig i form inför höstsäsongen med Europcar, hela vägen! Vi har bilar för de flesta tillfällen, från liten till stor, personbil, minibussar och transportbilar! 

Som samarbetspartner kan vi ge dig och personal i ditt företag ett unikt erbjudande om 25% rabatt på våra redan konkurrenskraftiga sommarpriser (exklusive försäkringar och andra avgifter) på vårt utbud i Sverige! 
Erbjudandet gäller vid bokning på denna sida eller användning av kampanjkod 54755804 som kan användas direkt på station, i appen eller via vår bokningscentral 0770 77 00 50 före den 31 augusti 2020.

Denna rabatt går inte att kombinera med andra erbjudanden. 

Ledande i branschen på miljöbilar!
Vi är ledande i branschen på miljöbilar och jobbar för att vara den ledande aktören på omställning till grön mobilitet. Hos oss kan en av tre hyrbilar köras icke fossilt och vi ökar hela tiden.
Just nu har vi även kampanjerbjudande på Volkswagen e-golf (100% fossilfritt) för endast 4.995kr/månad som du kan boka här: www.europcar.se/gronsommar
 

*

Varför välja Europcar?

  • Alltid bilar från VW, Audi, SEAT eller SKODA.

  • Inga dolda kostnader.

  • 5 & 45 minuters-garantier.

  • Du når oss dygnet runt.

Hyresvillkor

    1. Generella hyresvillkor gäller
    2. Rabatten gäller vid kreditkortsbetalning
    3. Erbjudandet gäller på alla Europcars stationer i Sverige

Upptäck Europcars mobila lösningar

Ladda ner Europcars app för iPhone, iPad och Android nu!

Mer information