Hyr husbil & campingbil från Europcar

Testa livet med husbil under 2022

 

Vi är superglada att vi även under 2022 kan fortsätta att erbjuda uthyrning av husbilar till våra kunder. Fler och fler väljer en semester på hemmaplan och då är en husbil eller campingbil ett perfekt sätt att upptäcka Sverige på. Bokningen är nu öppen för 2022 och bilar finns tillgängliga från maj och kommer inledningsvis finnas för uthyrning i Stockholm (Arlanda) och Göteborg (Hisingen). Under högsäsong kan du hyra från en upp till flera veckor medan du i maj och från september kan hyra kortare perioder. Oavsett när du hyr kan du i år besöka våra nordiska grannländer med din husbil.

Klicka här för att boka din hus- eller campingbil!

Hyr husbil från 7.000 kr per vecka. I våra priser ingår 300 km per dag (fri körsträcka vid tvåveckorshyra eller längre), försäkring med självrisk och obligatoriska avgifter som t.ex. trängselavgift. Välj själv om du vill ha hemleverans, in- & utvändig tvätt och skadekostnadseliminering. Nytt för i år är att vi även erbjuder uthyrning av elsparkcykel som tillval.

Nyheter inför 2022 - Nu kan du även hyra campingbil hos Europcar

Efter förra årets succé väljer vi att skala upp! Inte nog med att vi har fler bilar än förra året. I år erbjuder vi även uthyrning av campingbilen Volkswagen Californa Ocean. En mindre variant med maximala campingfunktioner för upp till fyra personer med mer förvaring, sovutrymme i två plan och ett rejält kök. Både California Ocean och Grand California går att hämta ut på våra stationer på Arlanda i Stockholm och på Hisingen i Göteborg.

hyr-husbil-volkswagen-grand-california.JPG

Hyr husbilen Volkswagen Grand California 600 - från 9.030 kr/vecka

Grand California 600 är en husbil som innehåller det mesta du kan önska dig för att kuska runt på vägarna och övernatta på en camping eller när lusten faller på. Den här husbilen är en mycket smart konstruktion med innovativa lösningar som gör den till ett behagligt rullande semesterhus. Läs mer om Grand Californa 600.

hyr-campingbil-volkswagen-california-ocea.JPG

Campingbilen Volkswagen California Ocean - hyr den hos Europcar. Från 7.000 kr/vecka

Upptäck Sverige i campingbilen California Ocean med plats för upp till fyra personer. Den smarta inredningen med ett uppfällbart tak gör att det finns två rymliga sovplatser för fyra personer. Köket har två gasplattor, diskho, kylskåp och färskvattentank. Ett litet fritidshus på hjul! Läs mer om California Ocean.

Här hittar du villkor för uthyrning av husbil & campingbil.

 

 

Upptäck Europcars mobila lösningar

Ladda ner Europcars app för iPhone, iPad och Android nu!

Mer information