Biluthyrning i Phnom Penh

Biluthyrning i Phnom Penh

 

Upptäck platser i Kambodja

Dra fördel av Europcars fantastiska erbjudanden året runt för en sömlös biluthyrningsupplevelse i Phnom Penh i Kambodja. Res på ditt sätt genom att välja från vårt utbud av de senaste bilmodellerna på en av våra 2 stationer i Phnom Penh. Oavsett om du vill hyra bil i Phnom Penh som del av en semester eller för ett speciellt tillfälle, kommer du att hitta en bil som passar dina behov i vårt breda sortiment av ekonomi- och lyxmodeller. Vi är världsledande inom biluthyrning och stolta över att kunna erbjuda en service i världsklass, med flexibel korttids- och långtidsuthyrning till fantastiska priser och utan dolda kostnader.
Läs mer Läs mindre

Topplatser i Phnom Penh

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Kambodja

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Phnom Penh är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Phnom Penh.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Phnom Penh. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Phnom Penh med certifierade åtaganden.