Europcar

Biluthyrning i Gaellivare

 

Upptäck platser i Sverige

Där Malmbanan möter Inlandsbanan ligger Gällivare. Här ovanför Polcirkeln i Lappland finner du både äventyret, tystanden och lugnet. Under vintern kan du njuta av soliga dagar med glittrande snö och nätter med dansande norrsken på himlen. Sommaren är inte lång, men med solsken dygnet runt i över en månad finns det gott om tid att utforska omgivningarna. Med hyrbil från Europcar tar du dig lätt vidare till Nikkaluokta där du kan starta din vandring på Kungsleden mot Kebnekaise.

Det är en hisnande skönhetsupplevelse att köra hyrbilen mot Stora Sjöfallet och Europas sista vildmark. Här mitt ute i ödemarken, 20 mil norr om polcirkeln, väntar upplevelser som fyller alla sinnen och det är också hjärtat av världsarvet Laponia. Här finns möjlighet att prova på actionäventyr som hundspann och att köra rensläde. Efter några timmar ute i den klara och friska luften kan det vara skönt med avkoppling. I trakterna runt Gällivare finns flera hotell och stugbyar som erbjuder både övernattning, bastubad med fantastisk utsikt och lappländsk menyer. Välkommen till Europcar biluthyrning i Gällivare.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Gaellivare

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Gaellivare är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Gaellivare.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Gaellivare. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Gaellivare med certifierade åtaganden.