Biluthyrning i Gävle

Biluthyrning i Gävle

 

Upptäck platser i Sverige

Hyr en bil i Gävle hos Europcar

Gävlesom grundades 1446, (uttalas ”yev-luh”) och är den äldsta staden i Norrland. Den här livliga staden ligger vid bottenhavets kust och är väl värd att utforska i ett par dagar innan du beger dit ut i vildmarken. Börja med Gamla Gefle och de charmerande gamla stadsdelarna precis bredvid Gavleån. Vandra längs kullerstensbelagda gator med små färgglada hus innan du beger dig tillbaka över ån till Heliga Trefaldighets kyrka - stadens äldsta kyrka och en av de få byggnader som skonades i branden 1869. Whiskyälskare kan ta en snabb biltur fem km sydväst om Gävle där de finner Mackmyra Svensk Whisky - Skandinaviens enda destilleri för single-malt whisky som grundades 1999. Utforska dina smaklökar och smaka på Sveriges eldiga, starka sötma! Om du delar svenskarnas passion för gott kaffe så har du tur! Gävle är hemstad för Skandinaviens största rosteri, Gevalia som har försett Sverige med sin kaffedos sedan 1853. När du har druckit din sista kopp kaffe innan du ger dig ut på vägen igen får du inte glömma att hälsa på stadens maskot tillverkad av halm: Gävlebocken!

Uthyrningsupplevelsen med Europcar i Gävle

Europcar har en station i hjärtat av Gävle. Staden är perfekt placerad öster om E4:an med motorvägarna 80 och 76 i närheten, så du kommer ut på vägen på nolltid!

Oavsett om du reser ensam eller planerar en familjesemester kan du alltid hitta den bil du behöver på stationen i Gävle. Europcar tillfredsställer alla smaker och erbjuder bilar i alla former och storlekar - från bilar med två dörrar till stora familjebilar. Allt är noggrant specialanpassat för dina behov.

Välj Europcars alternativ "Leverans och hämtning” som ger dig den bästa bekvämligheten genom att din bil eller skåpbil kommer till dig - så att du kan ta dig tid att slappna av. Vi levererar och hämtar din bil var och när det passar dig bäst. Det enda som krävs är en adress i Sverige.

Köra i Gävle

I Sverige måste halvljuset alltid vara tänt, även på dagtid och om du kör bil mellan 1 december och 31 mars måste du ha vinterdäck på din bil.

Parkering bör inte vara ett problem i Gävle - de flesta hotellen har parkeringsmöjligheter och det finns flera offentliga parkeringsmöjligheter i hela staden

Upptäck Gävle och dess omgivningar med bil

Oavsett om du vill köra längs bottenhavets storslagna kust eller ge dig iväg söderut för att utforska Stockholm, även känt som ”Nordens Venedig” kommer du inte att bli besviken på ditt svenska äventyr med Europcar! Stanna till i den stillsamma staden Hudiksvall - cirka 13 mil norr om Gävle - för att i lugn och ro beundra skönheten på den storslagna halvön Hornslandet. Kör ett par kilometer till så finner du det praktfulla Sundsvall - ”Stenstaden”. Om du har gott om tid kan du åka till Härnösand - inkörsporten till den fantastiska kustremsan Höga kusten. Från gamla trästugor och trähus från 1700-talet till stadskärnans friluftsmuseum är Härnösand fullt av glädjeämnen. Och du får givetvis inte missa det underbara Stockholm - som ligger bara en kort biltur bort, cirka 20 mil söder om Gävle! Dess själ, elegans och stil kommer att stjäla ditt hjärta!

Höga kusten

Om du är här för att utforska Sveriges vackra vildmark kör du 25 mil norr om Gävle för att nå Höga kusten. Europcar är med dig hela vägen på en av de vackraste bilturerna i ditt liv! Från Härnösand till Örnsköldsvik utforskar du branta granitklippor, sjöar, fjordar och nationalparken Skuleskogen - därefter kör du vidare till Ulvön och Trysunda med sina vackra bergiga öar och spektakulära vyer.

Europcars Privilege-program

Välj Europcars Privilege-program, vårt kostnadsfria internationella bonusprogram. Med fyra nivåer - Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite och Privilege Elite VIP - blir det möjligt att tjäna in belöningar genom att hyra av oss i något av över 140 länder i hela värden och få en kostnadsfri helg varje gång du kliver upp en nivå.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Gävle

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Gävle är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Gävle.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Gävle. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Gävle med certifierade åtaganden.