Europcar

Biluthyrning i Kiruna

Upptäck platser i Sverige


Nästan högst upp i Sverige, 20 mil norr om polcirkeln, hittar du Kiruna. Staden stoltserar med världens största underjordiska järnmalmsgruva och just gruvindustrin har format dagens Kiruna. Med hyrbil från Europcar når du lätt den vidsträckta fjällvärlden. ...Läs mer Parkera hyrbilen och påbörja din vandring. Här finns möjlighet till klättring, kanotpaddling eller glaciärvandring. Under sommaren lyser midnattssolen och det är ljust dygnet runt. Att vara ute i naturen eller vandra i staden är njutningsfullt dessa ljusa nätter. Ta Midnattssolsstigen upp på berget Luossavaara för bästa utsikten.

Under vintermånaderna är det fantastiskt att skåda den vackra stjärnhimlen och det magiska norrskenet från ishotellet i Jukkasjärvi, 5 500 m² stort och byggt av 1 000 ton torneälvsis och 30 000 ton ”snis”, en blandning av snö och is. Välkommen till Europcar biluthyrning i Kiruna. Läs mindre

Topplatser i Kiruna

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Good to know

Våra bästa tips i Kiruna

Trakterna runt Kiruna är fantastiska. Med hyrbil från Europcar har du möjlighet uppleva Nordkalottens storslagna natur och pittoreska små byar. Åk runt i egen takt och besök Vittangi, Övre Soppero, Karesuando, Narvik och Abisko. Nordkalottvägen har så mycket att erbjuda för alla smaker.