Biluthyrning i Kiruna

Biluthyrning i Kiruna

 

Upptäck platser i Sverige

Nästan högst upp i Sverige, 20 mil norr om polcirkeln, hittar du Kiruna. Staden stoltserar med världens största underjordiska järnmalmsgruva och just gruvindustrin har format dagens Kiruna. Med hyrbil från Europcar når du lätt den vidsträckta fjällvärlden. Parkera hyrbilen och påbörja din vandring. Här finns möjlighet till klättring, kanotpaddling eller glaciärvandring. Under sommaren lyser midnattssolen och det är ljust dygnet runt. Att vara ute i naturen eller vandra i staden är njutningsfullt dessa ljusa nätter. Ta Midnattssolsstigen upp på berget Luossavaara för bästa utsikten.

Under vintermånaderna är det fantastiskt att skåda den vackra stjärnhimlen och det magiska norrskenet från ishotellet i Jukkasjärvi, 5 500 m² stort och byggt av 1 000 ton torneälvsis och 30 000 ton ”snis”, en blandning av snö och is. Välkommen till Europcar biluthyrning i Kiruna.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Kiruna

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Kiruna är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Kiruna.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Kiruna. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Kiruna med certifierade åtaganden.