Biluthyrning i Skellefteå

Biluthyrning i Skellefteå

 

Upptäck platser i Sverige

Välkommen till Europcar biluthyrning i Skellefteå. Här kretsar mycket av staden kring älven. Börja din dag med att promenera från stadskärnan till Nordanå kulturcentrum. Här finns utställningar, museum, lanthandel och ett stort aktivitetsområde för utflykter och fritidsaktiviteter. Missa inte heller ett besök i kyrkstaden med anor från 1600-talet. Här finns hela 116 kyrkstadshus med sammanlagt 392 kamrar i välbevarat skick. Med hyrbil från Europcar tar du dig lätt runt i trakten runt Skellefteå.

Passa på att stanna till vid Skellefteå Landskyrka och anrika Stiftsgården. Här finns också Europas äldsta träbro från 1737, Lejonströmsbron. På andra sidan älven är det lätt att njuta av naturens närhet och se staden från ett nytt perspektiv.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Skellefteå

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Skellefteå är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Skellefteå.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Skellefteå. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Skellefteå med certifierade åtaganden.