Biluthyrning i Stockholm

Hyrbil i Stockholm - Boka hyrbil hos Europcar

 

Upptäck platser i Sverige

Hyr en bil i Stockholm med Europcar

Stockholm som ibland kallas för ”Nordens Venedig” består av fjorton öar i sjön Mälaren som är förenade av cirka femtio broar. Den svenska huvudstaden har länge varit föremål för ett visst avund från Paris, London och New York - den andas elegans, kreativitet och stil - och stoltserar med att vara öppen för älskare, hatare och de som tvekar, så oroa dig inte, vi är alla välkomna! Stockholm har bokstavligen något som tilltalar alla: det stora och det lilla, kultur och natur, historia och de senaste tekniska trenderna. Den är både världslig och hemtrevlig, enkel och elegant, modern och historisk. Det finns dussintals höjdpunkter där och du måste spendera minst en vecka för att utforska Stockholm och dess omgivningar. Europcar vägleder dig på ditt äventyr. Utforska Gamla Stan, Stockholms gamla delar med sin fantastiska sjöutsikt och besök Kungliga slottet som både är en äkta kunglig bostad, arbetsplats och ett historiskt monument. Det är byggt i barockstil och har många intressanta egenskaper, inklusive Karl den elftes galleri, den svenska motsvarigheten till spegelsalen i Versailles. Bege dig sedan till Historiska museet och upptäck den svenska historiska samlingen med konst från järnåldern till nutid. Multimediainstallationen om vikingarna är en riktig höjdpunkt.

Uthyrningsupplevelsen med Europcar i Stockholm

Du kan välja mellan 15 olika Europcar-stationer i närheten av Stockholm för att hämta ut din bil, inklusive Stockholm Skavsta Airport , cirka 10 mil sydväst om Stockholm,Stockholm Bromma Airport, i den västra delen av Stockholm och ett kontor i centrala Stockholm på Östra Järnvägsgatan.

Europcar förser dig med ett stort sortiment av nya och bekväma bilar som är skräddarsydda för dina behov. Du har stora valmöjligheter när du hyr bil, från småbilar till stora familjebilar. Vår personal välkomnar dig och svarar på alla frågor du har.

Köra i Stockholm

En del säger att det är en aning enklare att köra i Stockholm än i andra stora europeiska storstäder. Glöm inte att alltid ha halvljuset påslaget och att lämna företräde för bussar och fotgängare!

Det finns en trängselskatt i Stockholm som bara gäller för svenskregistrerade bilar under veckodagar.

Stockholm har både parkeringsgarage och gatuparkering som regleras med parkeringsautomater.

Upptäck Stockholm och dess omgivningar med bil

Med sina skogsområden, sina öar och sjöar erbjuder Stockholms landsbygd dig mängder av möjligheter att ge dig ut på vägen och utforska.

Bara cirka 5 mil från Stockholm finner du Sigtuna, Sveriges första stad och ett stort turistmål. Den är belägen vid stranden av sjön Mälaren och grundades under vikingatiden. Vikingaöns historia är väl bevarad i de medeltida kyrkorna, stenarna och ruinerna från en svunnen tid. Vandra längs smågatorna med sina trähus och hantverksbutiker. Det här resmålet ger dig en pittoresk vykortsbild av Sverige att förvara i ditt minne.

Om du kör cirka 3 mil väster om Stockholm kan du komma till Birka, på Björkö. Den här vikingabyn är en av Sveriges äldsta byar. Den har varit med på Unescos världsarvslista sedan 1993 och lockar resenärer från alla världens hörn. Ta en guidad tur för att utforska de arkeologiska resterna eller hoppa på en båt som avgår i närheten av Stadshuset.

Delivery and Collect (Levererans och hämtning)

Varför ska du spendera en timme på att resa tvärs genom staden för att hämta en bil när din tid är värdefull?

Leverans och hämtning ger dig den bästa bekvämligheten genom att bilen kommer till dig - vilket ger dig tid att slutföra förberedelserna, ta en kopp kaffe eller stångas med barnen innan du åker iväg. Oavsett om du väljer en vanlig bil eller en stor familjebil, så får du den levererad till dig och hämtad vid en tidpunkt som passar dig. Ett enkelt sätt att börja din resa utan bekymmer! Glöm inte att du måste ha en adress i Sverige för att kunna dra nytta av den här fördelen.

Saltsjöbaden

Om du bara vill ta det lugnt eller spela golf och tennis, kan du bege dig till Saltsjöbaden, en liten stad belägen vid Östersjöns kust, bara 2 mil från Stockholm. Mellan Grand Hotell, marinan och golf- och tennisbanorna hittar du alla de ingredienser du behöver för att ta det lugnt vid havet. Lata dig vid havet, andas in den hälsosamma havsluften eller ta ett dopp i Friluftsbadet, Saltsjöbadens välkända friluftsbad i Nacka, en av Skandinaviens vackraste utomhuspooler.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Stockholm

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Stockholm är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Stockholm.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Stockholm. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Stockholm med certifierade åtaganden.