Hyra av bil och skåpbil vid Ottawa Airport

  Utforska Ottawa med Europcar

  Välkommen till Ottawa, Kanadas huvudstad och en stad rik på historia, kultur och naturskönhet. Oavsett om du besöker Ottawa för affärer eller nöje, är Europcar här för att göra din resa smidigare och bekvämare. Med våra högkvalitativa bilar och transportbilar kan du utforska staden och dess omgivningar på ditt eget sätt.

  Fördelar med att hyra en bil från Europcar

  • Brett utbud av fordon: Europcar erbjuder allt från smidiga personbilar till rymliga transportbilar, så att du kan hitta den perfekta bilen för din resa.
  • Flexibla hyresalternativ: Oavsett om du behöver en bil för en dag, en vecka eller längre, har Europcar flexibla hyresavtal som passar dina behov.
  • Enkel bokning: Med vår användarvänliga bokningsplattform kan du enkelt boka din bil online och välja upphämtningsplats och tid som passar dig bäst.
  • Utmärkt kundservice: Vårt team av professionella och vänliga medarbetare finns alltid till hands för att hjälpa dig med alla frågor eller önskemål du kan ha under din resa.

  Utforska Ottawas omgivningar

  Med en hyrbil från Europcar kan du utforska inte bara Ottawa, utan också dess vackra omgivningar. Besök den historiska staden Gatineau, ta en dagstur till den pittoreska byn Wakefield eller utforska den natursköna Gatineau Park. Möjligheterna är oändliga när du har en pålitlig bil från Europcar vid din sida.
  Boka din biluthyrning hos Europcar på Ottawa Airport idag och upplev den ultimata friheten att utforska Ottawa och dess omgivningar på dina egna villkor.

  Varför hyra bil med Europcar?

  24 timmars vägassistans

  Ingen dold avgift

  24/7 service på de flesta större flygplatser

  Endast nya hyrbilar