Hyra av bil och skåpbil vid LERWICK (SHETLAND)

  Utforska Lerwick (Shetland) med Europcar

  Välkommen till Lerwick, en pittoresk stad belägen på Shetlandsöarna. Oavsett om du är här för affärer eller nöje, Europcar har den perfekta lösningen för din bil- och transportbiluthyrning i Lerwick. Med vårt stora utbud av fordon och vårt bekväma läge kan vi göra din resa så smidig som möjligt.

  Fordonsval och bekvämligheter

  Vare sig du behöver en liten personbil för att ta dig runt staden eller en rymlig transportbil för att flytta tung last, Europcar har det perfekta fordonet för dig. Våra bilar är regelbundet underhållna och i toppskick för att garantera din säkerhet och komfort under hela din resa.
  • Bilar i olika storlekar för alla dina behov.
  • Kvalitetsfordon med moderna bekvämligheter.
  • Enkel bokning online eller via telefon.
  • Flexibla hyresavtal som passar dina behov.

  Lokala sevärdheter att utforska

  Under din vistelse i Lerwick, missa inte att utforska stadens charmiga gator, historiska platser och vackra kustlandskap. Med din hyrbil från Europcar kan du enkelt ta dig runt och upptäcka allt som Lerwick har att erbjuda.
  Ta en promenad längs hamnen, besök det lokala museet eller ge dig ut på en utflykt till någon av de närliggande öarna. Med Europcar vid din sida kan du njuta av allt detta och mer.

  Boka din hyrbil i Lerwick idag

  Varför kompromissa med din mobilitet när du är i Lerwick? Med Europcar kan du njuta av högkvalitativa fordonsuthyrningstjänster till konkurrenskraftiga priser. Så boka din hyrbil idag och gör din resa till Lerwick minnesvärd och bekymmersfri.

  Varför hyra bil med Europcar?

  24 timmars vägassistans

  Ingen dold avgift

  24/7 service på de flesta större flygplatser

  Endast nya hyrbilar