Hässleholm Tågservice Station Biluthyrning

Hyra bil i Hässleholm Tågservice Station - Välkommen att boka hyrbilen hos oss på Europcar

 
hassleholm railroad station,
keys at pressbyran norra station,
28148 hassleholm
Sverige
???global.stationMapAlt???
N : 56º 9' 28.44" E : 13º 45' 49.32"

Hyr en bil i Hässleholm hos Europcar

Hässleholm är en liten arkitektoniskt unik stad i Skåne i den södra delen av Sverige. Europcars uthyrningsstation ligger mitt i staden, bredvid Hässleholms järnvägsstation. Du kan hämta dina nycklar i Pressbyrån på den norra delen av järnvägsstationen närsomhelst och vara redo att bege dig ut på din resa. Om du är naturälskare har Skåne gott om parker, trädgårdar och sjöar att upptäcka, bara en kort sträcka från Hässleholm. Njut av den fridfulla parken Vinslöv eller stanna till vid Hovdala slott - ett historiskt vittne till det skånska kriget på 1600-talet - eller njut av stillheten vid Finjasjön.

Andra Europcar uthyrningsstationer i närheten av Hässleholm inkluderar Kristianstad flygplats (cirka 4 mil sydöst) och Malmös södra järnvägsstation i Hyllie (cirka 10 mil sydväst). Valet är definitivt ditt och du har mängder av alternativ beroende på din egen resplan.

Uthyrningsupplevelsen med Europcar i Hässleholm

Vid Europcar-stationen i Hässleholm, har vi en mängd bilar — elektriska, manuella, automatväxlade, ekonomiska, fyrhjulsdrivna - för att passa dina behov. Kör du normalt en liten bil? Skoda Fabia 1.2 eller Volkswagen GOLF 1.0 passar perfekt! Om du planerar att komma med ett gäng vänner eller på en familjesemester, kan du prova Seat Alhambra 4X4 2.0. Om du behöver en rymlig MPV som tar dig överallt, med total bekvämlighet och säkerhet! Intresserad av sportbilar? Lägg vantarna på en Audi A4 Avant 2.0 - med en känsla av elegans och effektivitet.

Om du har en stressig resa framför dig och du bara vill sätta dig bakom ratten - så har du tur. Europcars incheckning online är utformad för att få ut dig på vägen så snart som möjligt, och det bästa av allt är att den är helt kostnadsfri. Med allt pappersarbete ur vägen kan du börja se fram emot din resa redan innan den ens har börjat...

Upptäck Hässleholm och dess omgivningar med bil

Det bästa med att börja din bilresa i Hässleholm är att det finns mängder med vackra platser alldeles i närheten. Cirka 3 mil sydöst om Hässleholm ligger Kristianstad, den mest danska staden i Sverige! Utforska Trefaldighetskyrkan, en vacker skandinavisk renässanskyrka eller upptäck Regionmuseet, ett museum med lokala historieutställningar och konst. Du kan också köra till Lund - den medeltida, inflytelserika universitetsstaden med sin vackra katedral, friluftsmuseum i världsklass och slingrande gator. Om du tar E22, ligger Lund bara 7,5 mil sydväst om Hässleholm. Kör ytterligare 2 mil söderut så finner du Malmö - Köpenhamns syster. Malmö som basuneras ut som Sveriges underverk är platsen där det gamla möter det nya, det gröna landskapet möter havet, och spänningen möter lugnet. Det är antagligen därför som National Geographic utnämnde Malmö till en av sina bästa resor 2018.

Utforska det magiska Österlen

Om du kommer till Hässleholm, får du inte missa chansen att utforska det magiska Österlen — ett litet paradis längst ut på Skånes sydöstra spets. Med sina svepande fält, äppelodlingar, oförstörda stränder, söta fiskebyar och pittoreska lantgårdar är området helt underbart! Tänk dig Toscana med Karibiens stränder! Om du vill komma igång med ditt äventyr kan du börja med Kivik - bara 7,5 mil sydöst om Hässleholm. Den här vackra fiskebyn är en helig plats för Skandinaviska äpplen, men även inkörsporten till den vackra nationalparken Stenshuvud. Tre mil söderut längs kusten finner du Simrishamn - en mycket populär och solig plats för semesterfirare. Den här pittoreska kuststadens charm ligger i dess pastellfärgade hus, handsnidade dörrar och otroliga trädgårdar. Om du är strandälskare kan du köra en bit till söderut till Sandhammaren - en av Sveriges vackraste stränder! Den ligger cirka 12 mil sydöst om Hässleholm - med sin silkeslena sand och rena vatten, är Sandhammaren som Skandinaviens Karibien. Det är den perfekta platsen för solbadande, ett dopp i havet eller bara för att njuta av att gå barfota en solig sommardag.

Deliver and Collect (Leverans och Hämtning)

Varför ska du slösa värdefull tid på att hämta och lämna din hyrbil när vi kan göra det åt dig? Leverans och Hämtning är det enkla sättet: det ger dig den bästa bekvämligheten i att få din bil levererad och hämtad vid den plats och tid som passar dig bäst.

Läs mer Läs mindre

Öppettider

Sön
Normal hours
After hours (extra charges apply)
00:01 - 23:59
Mån
Normal hours
08:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
17:01 - 23:59
Tis
Normal hours
08:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
17:01 - 23:59
Ons
Normal hours
08:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
17:01 - 23:59
Tor
Normal hours
08:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
17:01 - 23:59
Fre
Normal hours
08:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
17:01 - 23:59
Lör
Normal hours
After hours (extra charges apply)
00:01 - 23:59

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Bra att veta

Boka bil eller transportbil på vår station i Hässleholm Tågservice Station.

Boka bilen hos oss på Europcar. Med vårt breda stationsnät finns vi representerade på över 170 platser i Sverige. I städer och på landsbygd. I citykärnor och på tågstationer. Som ett av Europcas ledande mobilitetsföretag erbjuder vi bra service och nya bilar när du bokar och hyr bilen hos oss. Oavsett om du behöver hyra en bil privat eller i arbetet, om du behöver en personbil eller en transportbilar, så har vi rätt bil för dig.

Vi ser fram emot att träffa dig på vår station i Hässleholm Tågservice Station. Glöm inte att ta med körkort och ett giltigt kreditkort.

I framtiden kommer alla köra elbilar – och du kan börja redan idag. På de flesta av våra stationer kan vi erbjuda nya moderna elbilar och våra kompetenta stationspersonal hjälper dig att komma igång.

Topplista 5 närmaste städer