Malmö Flygplats Sturup Biluthyrning

Hyra bil i Malmö Flygplats Sturup - Välkommen att boka hyrbilen hos oss på Europcar

 
sturup car rental center,
23032 malmo
Sverige
???global.stationMapAlt???
N : 55º 32' 21.84" E : 13º 21' 50.04"

Hyr en bil hos Europcar på Malmö flygplats

Malmö flygplats ligger 3 mil norr om Malmö i den södra delen av Skåne, och bara 5,5 mil från Köpenhamn. Det är den fjärde största flygplatsen i Sverige och har reguljär flygtrafik samt charter- och fraktlinjer.

Flygbussarna Airport Coaches har förbindelser varje timme mellan Malmö flygplats, Malmö och Lund.

Du finner Europcar-stationen på Malmö flygplats bredvid flygplatsens flervåningsparkeringsgarage. Vi har även fyra andra stationer placerade i lämpliga områden av Malmö och dess förorter. Du kan exempelvis välja att hämta/lämna din bil direkt i Malmös stadskärna eller på Malmös södra järnvägsstation Hyllie beroende på dina resplaner.

Uthyrningsupplevelsen med Europcar på Malmö flygplats

På Europcar-stationen på Malmö flygplats har vi ett stort utbud av bilar som passar alla våra kunders bilpreferenser. Oavsett om du letar efter en liten eller medelstor bil, en sedanmodell, en MPV eller rymlig familjebil - med automatisk eller manuell växellåda, så har vi vad du behöver! Volkswagen, Skoda, Seat eller Audi… Hitta det märke som du gillar! Skoda Fabia 1.2 eller Volkswagen Golf 1.2 är populär val bland de små och bekväma bilarna. Om du inte vill ha en SUV men fortfarande letar efter en bekväm upplevelse på vägen med en fyrhjulsdriven bil kan du prova Volkswagen Passat Alltrack 4x4? Den stiliga och bekväma SUV Audi Q5 4x4 2.0 är också ett bra alternativ om du ska ut på en familjeutflykt. Du kan även köra den glassiga stilen med Seat Leon ST 1.2 som också ger dig en bra körupplevelse!

Europcar tillhandahåller också flexibla biluthyrningslösningar som passar dina kort- och långsiktiga hyresbehov. Så oavsett om du vill hyra en bil per dag, vecka eller månad - så kan vi hjälpa dig. På Europcar gör vi vårt bästa för att göra biluthyrningen så enkel som möjligt! Vi förstår att du har en stressig resa framför dig och att du bara vill sätta dig bakom ratten! Prova vår kostnadsfria tjänst Europcar Online Check-in och ge dig ut på vägen på nolltid!

Upptäck Malmö flygplats och dess omgivningar med bil

Om du är en passionerad historieälskare, en oförbätterlig matälskare eller bara behöver ett kosmopolitiskt äventyr - måste du besöka Malmö! Köpenhamns syster är hem för fler än 150 nationaliteter och har mycket att erbjuda: vackra parker, restauranger i världsklass, dussintals härliga kaféer, en gotisk kyrka och till och med en futuristisk skyskrapa! Kör till medeltida Lund som ligger endast 2 mil från Malmö och ta chansen att utforska dess friluftsmuseum, slingrande gator och imponerande arkitektur. Grannlandet Danmark ligger också precis runt hörnet! På bara 30 minuter med bil är du redo att utforska Köpenhamn! Njut av varje sekund när du korsar Öresundsbron, utsikten är fullständigt överväldigande! Den danska huvudstaden är full av livliga barer, suveräna butiker och härliga muséer!

Falsterbo

Soldyrkare, strandälskare, fågelskådare och golfexperter, Falsterbo kommer inte att göra er besvikna! Kör 5 mil västerut från Malmö flygplats så når du halvön Falsterbo, i Sveriges sydöstra ände. Det här är ett väldigt populärt resmål på sommaren! Gå vilse bland sanddynerna, värm dig i solen, släpp handduken på de vita sandstränderna, besök fyren eller testa ditt handikapp på en lokal golfklubb - det råder ingen brist på alternativ!

Privilege-programmet

Europcars Privilege-program är ett globalt kostnadsfritt bonusprogram som ger dig stora fördelar, inklusive prioritetsservice vid hämtning av bilen, plus belöningar som t.ex. värdekuponger och kostnadsfria weekendhyror. Programmet har en struktur med fyra nivåer: Club, Executive, Elite och Elite VIP. Kunder hamnar på högre nivåer beroende på antalet uthyrningar och/eller antalet hyrda dagar.

Läs mer Läs mindre

Öppettider

Mån
Normal hours
08:00 - 19:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
19:01 - 23:59
Tis
Normal hours
08:00 - 19:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
19:01 - 23:59
Ons
Normal hours
08:00 - 19:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
19:01 - 23:59
Tor
Normal hours
08:00 - 19:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
19:01 - 23:59
Fre
Normal hours
08:00 - 19:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
19:01 - 23:59
Lör
Normal hours
After hours (extra charges apply)
00:01 - 23:59
Sön
Normal hours
After hours (extra charges apply)
00:01 - 23:59

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Andra platser

Bra att veta

Boka bil eller transportbil på vår station i Malmö Flygplats Sturup.

Boka bilen hos oss på Europcar. Med vårt breda stationsnät finns vi representerade på över 170 platser i Sverige. I städer och på landsbygd. I citykärnor och på tågstationer. Som ett av Europcas ledande mobilitetsföretag erbjuder vi bra service och nya bilar när du bokar och hyr bilen hos oss. Oavsett om du behöver hyra en bil privat eller i arbetet, om du behöver en personbil eller en transportbilar, så har vi rätt bil för dig.

Vi ser fram emot att träffa dig på vår station i Malmö Flygplats Sturup. Glöm inte att ta med körkort och ett giltigt kreditkort.

I framtiden kommer alla köra elbilar – och du kan börja redan idag. På de flesta av våra stationer kan vi erbjuda nya moderna elbilar och våra kompetenta stationspersonal hjälper dig att komma igång.

Topplista 5 närmaste städer