Stockholm Bromma Flygplats Biluthyrning

Stockholm Bromma Flygplats Biluthyrning

 
bromma airport,
16867 stockholm
Sverige
???global.stationMapAlt???
N : 59º 21' 19.8" E : 17º 56' 44.16"

Hyr en bil hos Europcar på Bromma flygplats i Stockholm

Bromma flygplats ligger ungefär 8 km nordväst om Stockholms centrum och är huvudstaden Stockholms närmaste flygplats. Den är en bra startpunkt för din resa om du vill utforska Stockholm direkt.

Det finns totalt 15 Europcar-stationer i närheten av Stockholm, så du kan välja den som passar din resplan bäst, oavsett om det är i stadens centrum, Stockholm-Arlanda International (Sveriges största flygplats) eller Västerås flygplats (cirka 10 mil väster om Stockholm).

Uthyrningsupplevelsen med Europcar på Bromma flygplats i Stockholm

På Bromma flygplats har vi ett stort sortiment av bilar med automatisk eller manuell växellåda som är skräddarsydda för dina behov. Så oavsett om du kommer ensam eller med familj och vänner, så har du oss i ryggen! Om du planerar en bilresa med familjen, kan det vara värt att prova den robusta Seat Alhambra AUT 4x4 2.0 - en stor SUV med gott om utrymme för din lilla stam att ha det bekvämt i. Eller om du är van att köra något blygsamt eller kompakt, så har vi fantastiska alternativ med små och medelstora bilar, inklusive Skoda Fabia 1.2 eller Volkswagen Golf 1.0. Om du letar efter ett premiumalternativ, varför inte prova Audi A6 Avant AUT 4x4 2.0? En stilig halvkombi som kombinerar elegant design, sportighet och effektivitet! Oavsett om du letar efter en kort- eller långtidsuthyrning, komfort eller sportighet, så kan du räkna med att Europcars vagnpark levererar allt du önskar dig.

Har du en stressig resa framför dig och bara vill sätta dig bakom ratten? Då har du tur! Europcars incheckning online är utformad för att få ut dig på vägen så snart som möjligt, och det bästa av allt - den är helt kostnadsfri. Ange bara din bokningsinformation för att göra en förhandsbetalning. Med allt pappersarbete ur vägen kan du börja se fram emot din resa redan innan den ens har börjat...

Upptäck Bromma flygplats och dess omgivningar med bil

Är du redo att utforska Stockholm? Det finns inget bättre sätt att börja din nordiska resa än i det moderna Stockholm. ”Nordens Venedig” ligger bara en kort bit från Bromma flygplats! Stockholm med sina fantastiska kulturella höjdpunkter, sin livliga kulinariska scen, sina lyxiga designbutiker och museer i världsklass, är ett måste om du besöker Sverige. Utforska Gamla Stan, Stockholms gamla stad med sin fantastiska sjöutsikt och besök Kungliga slottet. Bege dig till Historiska museet och upptäck den svenska historiska samlingen med konst från järnålder till nutid. Kör sedan till Uppsala, en av Sveriges äldsta städer och livligaste universitetsstäder. Den ligger bara 7 mil norr om Bromma flygplats, och är definitivt värd ett stopp! Uppsalas charm ligger i dess unika blandning av spännande historia, nonchalanta kaféer och barer och dess förbluffande arkeologiska plats.

Utforska Gotland!

Cirka 8,6 mil från fastlandet finner du Gotland, den största ön i Östersjön. Den är verkligen en idyllisk plats om du letar efter en hälsosam balans mellan äventyr och avslappning. Gotland är definitivt fantastisk att utforska med bil! Börja med Visby - ”Rosornas stad”. Den är den perfekta platsen för partyälskare, familjesemestrar och för att bara ta det lugnt! Den är en av de bäst bevarade medeltidsstäderna i hela Skandinavien och har varit på UNESCO:s världsarvslista sedan 1995. Om du kör längs väg 149 från Visby längs västkusten i cirka 30 minuter så kommer du till Lickershamn - ett pittoreskt gammalt fiskeläger. Förbered dig på att bli förälskad i stranden och de imponerande klipporna när du tittar ut över Östersjöns kyliga vatten.

Privilege-programmet

Privilege är Europcars globala kostnadsfria bonusprogram som ger dig stora fördelar, inklusive prioritetsservice vid hämtning av bilen, plus belöningar som t.ex. värdekuponger och kostnadsfria weekendhyror. Programmet har en struktur med fyra nivåer: Club, Executive, Elite och Elite VIP. Kunder förflyttar sig i programmet beroende på antalet uthyrningar och/eller antalet hyrda dagar.

Läs mer Läs mindre

Öppettider

Lör
Normal hours
After hours (extra charges apply)
09:00 - 17:00
Sön
Normal hours
After hours (extra charges apply)
12:00 - 18:00
Mån
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 22:00
Tis
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 22:00
Ons
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 22:00
Tor
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 22:00
Fre
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 22:00

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Andra platser

Bra att veta

Bil- och skåpbilsuthyrning på Stockholm Bromma Flygplats är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller skåpbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Stockholm Bromma Flygplats.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Stockholm Bromma Flygplats. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Stockholm Bromma Flygplats med certifierade åtaganden.

Topplista 5 närmaste städer