Stockholm City Biluthyrning

Stockholm City Biluthyrning

 
ostra jarnvagsgatan 27,
11120 stockholm
Sverige
???global.stationMapAlt???
N : 59º 20' 2.76" E : 18º 3' 14.04"

Hyr en bil i centrala Stockholm med Europcar

Mitt i den Svenska huvudstadens centrum och mindre än 1 km från tågstationen Stockholms Central, ligger vår Europcar-station i Stockholm City som är perfekt för alla som vill utforska staden och dess omgivningar på nolltid! Stockholm är fyllt av saker att göra - museer, kaféer, restauranger - och ännu mer att upptäcka i dess omgivningar med din hyrbil från Europcar - från öar till parker och till och med slott, vilket gör att du aldrig får slut på idéer. Du kan hämta och lämna din bil under veckodagar mellan 06.00 och 22.00 och mellan 08.00 och 22.00 på helger.

Om du flyger in till Stockholm Arlanda Airport, tar du Arlanda Express och anländer till Stockholms centralstation på mindre än 20 minuter.

Det finns totalt 15 Europcar-stationer i närheten av Stockholm, så du kan välja den som bäst motsvarar din resplan, oavsett om det är i stadens centrum, Nykoping Skavsta Airport (10 mil sydväst om Stockholm) eller inrikesflygplatsen Bromma cirka 7 km från stadens centrum.

Uthyrningsupplevelsen med Europcar i centrala Stockholm

Om du är van vid en liten bil, varför inte prova Skoda Fabia 1.2 eller den pigga Volkswagen Golf 1.2 som båda är prisvärda och attraktiva alternativ. Om du reser med familjen bör du kanske överväga Volkswagen Passat eller Skoda Octavia för att få det praktiskt och bekvämt med extra utrymme. De som gillar 4x4 kan prova den smarta och stabila Volkswagen Sharan som erbjuder utrymme för att få in familjen, gäster och extra resväskor!

Europcar har även flera alternativ med minibussar så att du har allt utrymme du behöver när du åker från punkt A till punkt B.

Om du har en stressig resa framför dig och du bara vill sätta dig bakom ratten - så har du tur. Europcars incheckning online är utformad för att få ut dig på vägen så snart som möjligt, och det bästa av allt - den är helt kostnadsfri.

De flesta stationerna har en dedikerad Färdigdisk, vilket innebär att du slipper allt tjafs och att stå i kö. Att använda vår gratistjänst för incheckning online kunde inte vara enklare - ange bara dina bokningsuppgifter för att göra en förhandsbetalning. Med allt pappersarbete ur vägen kan du börja se fram emot din resa redan innan den ens har startat...

Upptäck centrala Stockholm och dess omgivningar med bil

Om du hämtar din bil i Stockholms centrum är det definitivt värt att köra omkring i huvudstaden som stoltserar med att man är öppen för absolut alla - ”älskare, hatare och de som tvekar”. Ge dig själv chansen att drunkna i dess kreativa, kulturella och världsliga känsla och utforska Gamla Stan, magnifika museer och matpärlor.

Det finns massor att upptäcka utanför stadskärnan - öar, sjöar, skogar, slott och givetvis den stora vildmarken för de som vill ta en biltur.

Om du letar efter en snabb dagstur så är Drottningholms Slott ett bra resmål som bara ligger 15 km väster om huvudstaden. Slottet som ursprungligen byggdes på 1500-talet är den Svenska kungafamiljens hem. Du kan utforska det vackra barockslottet och dess Engelska trädgård och underbara park som omger slottet där du även finner en perfekt bevarad teater och kyrka från 1700-talet.

Cirka 6,5 mil väster om Stockholm finner du Mariefred, en vacker by vid sjön i landskapet Södermanland, där du kan besöka Gripsholms Slott - ett slott från 1500-talet - och Kärnbo - en kyrka från 1100-talet - som båda är oförglömliga besök.

Saltsjöbaden

Om du kommer till Stockholm på sommaren och bara vill ta det lugnt, är det en bra idé att bege sig till Saltsjöbaden. Saltsjöbaden är en liten stad belägen vid Östersjöns kust, och ligger bara 2 mil sydöst om Stockholm. Oavsett om du vill spela tennis eller golf, ta det lugnt vid havet eller skaffa en trevlig solbränna, så finner du det du behöver för att ha det riktigt bra! Du kan till och med ta ett dopp i Friluftsbadet i Nacka, Saltsjöbadens välkända friluftsbad och en av Skandinaviens vackraste utomhuspooler.

Privilege-programmet

Privilege är Europcars globala kostnadsfria bonusprogram som ger dig stora fördelar, inklusive prioritetsservice vid hämtning av bilen, plus belöningar som t.ex. värdekuponger och kostnadsfria weekendhyror. Programmet har en struktur med fyra nivåer: Club, Executive, Elite och Elite VIP. Kunder förflyttar sig i programmet beroende på antalet uthyrningar och/eller antalet hyrda dagar.

Läs mer Läs mindre

Öppettider

Tis
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 20:00
Ons
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 20:00
Tor
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 20:00
Fre
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 20:00
Lör
Normal hours
09:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
06:00 - 08:59
17:01 - 19:00
19:01 - 23:59
Sön
Normal hours
09:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
06:00 - 08:59
17:01 - 19:00
19:01 - 23:59
Mån
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 20:00

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Andra platser

Bra att veta

Bil- och skåpbilsuthyrning på Stockholm City är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller skåpbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Stockholm City.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Stockholm City. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Stockholm City med certifierade åtaganden.

Topplista 5 närmaste städer