Stockholm City Biluthyrning

Hyra bil i Stockholm City - Välkommen att boka hyrbilen hos oss på Europcar

 
ostra jarnvagsgatan 27,
11120 stockholm
Sverige
???global.stationMapAlt???
N : 59º 20' 2.76" E : 18º 3' 14.04"

Hyr bil och hämta den i centrala Stockholm - boka bilen med Europcar idag

Ett stenkast från Stockholms Central ligger vår station i Stockholms City. Anländer du med Arlanda Express hittar du vår station bara några hundra meter från utgången. Stockholm är fyllt av saker att göra - museer, kaféer, restauranger - och ännu mer att upptäcka i dess omgivningar med din hyrbil från Europcar - från öar till parker och till och med slott, vilket gör att du aldrig får slut på idéer. Du kan hämta och lämna din bil under veckodagar mellan 06.00 och 22.00 och mellan 08.00 och 22.00 på helger.

Om du flyger in till Stockholm Arlanda Airport, tar du Arlanda Express och anländer till Stockholms centralstation på mindre än 20 minuter.

Det finns totalt 15 Europcar-stationer i närheten av Stockholm, så du kan välja den som bäst motsvarar din resplan, oavsett om det är i stadens centrum, Nykoping Skavsta Airport (10 mil sydväst om Stockholm) eller inrikesflygplatsen Bromma cirka 7 km från stadens centrum.

Därför ska du hyra bilen hos Europcar i centrala Stockholm

  • På vår station i Stockholm City har vi ett brett utbud av bilmodeller att välja mellan. Personbilar, minibussar och även transportbilar om så önskas. Vi har även ett stort utbud av rena elbilar. 
  • Det centrala läget. Stationen ligger centralt i Stockholm i anslutning till Stockholms Centralstation och bara drygt 100 meter från utgången från Arlanda Express, vilket gör det enkelt och smidigt att både hämta och lämna bilen hos oss.
  • Enkelt att boka. Boka via hemsida, app eller inne på stationen. 
  • Vi erbjuder flexibla lösningar för att täcka ditt mobilitetsbehov. Du kan välja mellan både kort- & långtidshyra. Från några timmar upp till flera månader. 
  • Vår personal finns till hands för att svara på frågor och hjälpa dig komma igång. Är du osäker på elbil men vill testa så guidar vår personal dig.

Upptäck centrala Stockholm och dess omgivningar med bil

Om du hämtar din bil i Stockholms centrum är det definitivt värt att köra omkring i huvudstaden som stoltserar med att man är öppen för absolut alla - ”älskare, hatare och de som tvekar”. Ge dig själv chansen att drunkna i dess kreativa, kulturella och världsliga känsla och utforska Gamla Stan, magnifika museer och matpärlor.

Det finns massor att upptäcka utanför stadskärnan - öar, sjöar, skogar, slott och givetvis den stora vildmarken för de som vill ta en biltur.

Om du letar efter en snabb dagstur så är Drottningholms Slott ett bra resmål som bara ligger 15 km väster om huvudstaden. Slottet som ursprungligen byggdes på 1500-talet är den Svenska kungafamiljens hem. Du kan utforska det vackra barockslottet och dess Engelska trädgård och underbara park som omger slottet där du även finner en perfekt bevarad teater och kyrka från 1700-talet.

Cirka 6,5 mil väster om Stockholm finner du Mariefred, en vacker by vid sjön i landskapet Södermanland, där du kan besöka Gripsholms Slott - ett slott från 1500-talet - och Kärnbo - en kyrka från 1100-talet - som båda är oförglömliga besök.

Saltsjöbaden

Om du kommer till Stockholm på sommaren och bara vill ta det lugnt, är det en bra idé att bege sig till Saltsjöbaden. Saltsjöbaden är en liten stad belägen vid Östersjöns kust, och ligger bara 2 mil sydöst om Stockholm. Oavsett om du vill spela tennis eller golf, ta det lugnt vid havet eller skaffa en trevlig solbränna, så finner du det du behöver för att ha det riktigt bra! Du kan till och med ta ett dopp i Friluftsbadet i Nacka, Saltsjöbadens välkända friluftsbad och en av Skandinaviens vackraste utomhuspooler.

Vårt lojalitetsprogram Privilege

Privilege är Europcars globala kostnadsfria bonusprogram som ger dig stora fördelar, inklusive prioritetsservice vid hämtning av bilen, plus belöningar som t.ex. värdekuponger och kostnadsfria weekendhyror. Programmet har en struktur med fyra nivåer: Club, Executive, Elite och Elite VIP. Kunder förflyttar sig i programmet beroende på antalet uthyrningar och/eller antalet hyrda dagar.

Läs mer Läs mindre

Öppettider

Fre
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 20:00
Lör
Normal hours
09:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
06:00 - 08:59
17:01 - 19:00
19:01 - 23:59
Sön
Normal hours
09:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
06:00 - 08:59
17:01 - 19:00
19:01 - 23:59
Mån
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 20:00
Tis
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 20:00
Ons
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 20:00
Tor
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 20:00

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Andra platser

Bra att veta

Boka bil eller transportbil på vår station i Stockholm City.

Boka bilen hos oss på Europcar. Med vårt breda stationsnät finns vi representerade på över 170 platser i Sverige. I städer och på landsbygd. I citykärnor och på tågstationer. Som ett av Europcas ledande mobilitetsföretag erbjuder vi bra service och nya bilar när du bokar och hyr bilen hos oss. Oavsett om du behöver hyra en bil privat eller i arbetet, om du behöver en personbil eller en transportbilar, så har vi rätt bil för dig.

Vi ser fram emot att träffa dig på vår station i Stockholm City. Glöm inte att ta med körkort och ett giltigt kreditkort.

I framtiden kommer alla köra elbilar – och du kan börja redan idag. På de flesta av våra stationer kan vi erbjuda nya moderna elbilar och våra kompetenta stationspersonal hjälper dig att komma igång.

Topplista 5 närmaste städer