Stockholm Hammarby Biluthyrning

Stockholm Hammarby Biluthyrning

 
lugnets alle 5,
120 65 stockholm
Sverige
???global.stationMapAlt???
N : 59º 18' 6.12" E : 18º 6' 6.12"

Hyr en bil i Hammarby med Europcar

Hammarby är beläget cirka 4 km sydost om Stockholms centrum och 6 km från Stockholms central. En gång i tiden var Hammarby ett nedslitet och förorenat industriområde, men Hammarby Sjöstad har nu blivit ett spirande bostadsområde som anses vara ett av de bästa exemplen på hållbar stadsplanering i Sverige. För de som har bråttom att komma iväg på en kort biltur eller en långresa är, Europcar-stationen i Hammarby en enkel och smidig startpunkt. Det finns massor att utforska häromkring. Uthyrningsstationen är öppen mellan 07.00 och 18.00 i veckorna och 08.00 och 14.00 på lördagar och 09.00 och 13.00 på söndagar.

Totalt finns det 15 Europcar-stationer i närheten av Stockholm. Valet är ditt och du har mängder av alternativ beroende på din egen resplan. Du kan välja Hammarby-stationen eller Nykoping Skavsta Airport som är belägen cirka 10 mil sydväst om Stockholm, eller inrikesflygplatsen Bromma, cirka 7 km från stadens centrum.

Uthyrningsupplevelsen med Europcar i Hammarby

Vid Europcar-stationen i Hammarby, har vi ett stort sortiment av uthyrningsbilar som matchar dina behov. Kör du normalt en liten bil? Då passar Skoda Fabia 1.2 perfekt. Planerar du att komma med en grupp vänner eller på en familjesemester? Prova den pigga Volkswagen Golf 1.2 som är ett attraktivt och rimligt alternativ. På väg ut på en långresa? Varför inte lägga vantarna på den bekväma fyrhjulsdrivna Volkswagen Sharan?

Om du har en stressig resa framför dig och du bara vill sätta dig bakom ratten - så har du tur. Europcars incheckning online är utformad för att få ut dig på vägen så snart som möjligt, och det bästa av allt - den är helt kostnadsfri.

De flesta stationerna har en dedikerad Färdigdisk, vilket innebär att du slipper allt tjafs och att stå i kö. Att använda vår gratistjänst för incheckning online kunde inte vara enklare - ange bara dina bokningsuppgifter för att göra en förhandsbetalning. Med allt pappersarbete ur vägen kan du börja se fram emot din resa redan innan den ens har startat...

Upptäck Hammarby och dess omgivningar med bil

Innan du ger dig ut på vägen bör du upptäcka Hammarbys promenadvägar längs vattnet med sina bedårande boutiquer och kaféer. Och glöm givetvis inte Stockholm! ”Nordens Venedig” bör definitivt finnas med på dina lista över saker att utforska när du hämtar din Europcar-bil vid Hammarbystationen. De flesta av stadens attraktioner når du med bara en kort biltur - det finns något för alla - oavsett om du gillar museer, mat eller natur.

Om du vill utforska Stockholms omgivningar så finns det mängder med resmål för dagsturer, inklusive det vackra Drottningholms slott - bara 15 km från Hammarby - där du kan vandra omkring bland vackra trädgårdar, parker och ett museum.

En annan plats som definitivt bör finnas med på din lista är Vaxholm. Bara 4 mil från Hammarby, så det den närmaste skärgården i Stockholm. Vaxholm är verkligen spektakulärt - du kommer definitivt att bli charmad av dess idylliska landskap, pastellfärgade trähus, fästning från 1500-talet och delikata restauranger.

Östersjöns kustremsa

Om du letar efter idéer för en lång biltur så är en tur längs Östersjöns kustremsa ett säkert kort. Faktum är att Östersjöns 85 mil långa kustremsa börjar en bit längre norrut, i Gävle (cirka 20 mil från Hammarby) och slutar vid gränsen till Finland. Du behöver inte köra hela vägen till Finland! Men själva resan längs den vackra kustlinjen är värd resan. För ett snabbt stopp längs vägen, bör du besöka den vänliga staden Gävle, som tidigare varit Europas kulturhuvudstad 2014. Eller utforska Ulvön, den största ön i skärgården Höga Kusten där du kan njuta av dess traditionella fiskehus i trä och dramatiska havslandskap.

Deliver and Collect (Leverans och Hämtning)

Varför ska du slösa värdefull tid på att hämta och lämna din hyrbil när vi kan göra det åt dig? Leverans och Hämtning är det enkla sättet: det ger dig den bästa bekvämligheten i att få din bil levererad och hämtad vid den plats och tid som passar dig bäst.

Det kan också vara ett kostnadseffektivt alternativ - om man räknar in transportkostnaderna för att ta dig till ett Europcar-kontor - så kan Leverans och Hämtning spara dig tid och pengar.

Läs mer Läs mindre

Öppettider

Tor
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 23:59
Fre
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 23:59
Lör
Normal hours
09:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
17:01 - 23:59
Sön
Normal hours
09:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
17:01 - 23:59
Mån
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 23:59
Tis
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 23:59
Ons
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 23:59

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Andra platser

Bra att veta

Bil- och skåpbilsuthyrning på Stockholm Hammarby är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller skåpbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Stockholm Hammarby.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Stockholm Hammarby. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Stockholm Hammarby med certifierade åtaganden.

Topplista 5 närmaste städer