Stockholm Liljeholmen Biluthyrning

Stockholm Liljeholmen Biluthyrning

 
arstaangsvagen 21c,
117 43 stockholm
Sverige
???global.stationMapAlt???
N : 59º 18' 34.2" E : 18º 1' 40.08"

Hyr en bil i Liljeholmen med Europcar

Liljeholmen är en förort söder om Stockholm, belägen ca. 5 km från stadskärnan.

Oavsett om du anländer till Stockholm med tåg eller flyg så är det enkelt att ta sig till Liljeholmen eftersom det har goda anslutningar till huvudstadens större resenav. Om du vill undvika stressen och trängseln i Stockholm, är Liljeholmen en bra plats att hämta upp din hyrbil och börja utforska omgivningarna. Du kan hämta och lämna din bil under veckodagar mellan 06.00 och 18.00 och mellan 09.00 och 14.00 på helger.

Det finns totalt 15 Europcar-stationer i närheten av Stockholm, så du kan välja den som bäst motsvarar din resplan, oavsett om det är i stadens centrum, Nykoping Skavsta Airport (10 mil sydväst om Stockholm) eller inrikesflygplatsen Bromma cirka 7 km från stadens centrum.

Uthyrningsupplevelsen med Europcar i Liljeholmen

Oavsett om du vill köra automat eller manuell växellåda, har Europcar-stationen i Liljeholmen ett stort sortiment av bilar som är skräddarsydda för dina behov - men du är välkommen att prova något nytt! Om du är van att köra kompaktbilar, kan du prova den lilla men effektiva Skoda Fabia 1.2 eller älskvärda halvkombin Volkswagen Golf 1.2. Båda har bra bränsleekonomi och är perfekta i staden.

Volkswagen Passat och Skoda Octavia är det perfekta valet om du reser med din familj: tjusiga och bekväma och med en kupé av toppklass - är de några av de bästa alternativen för de som reser i en grupp. Självklart har vi ett urval av större familjebilar för en idealisk balans mellan komfort, funktionalitet och effektivitet. För extra passagerarutrymme kan du även hämta ut en stilig 4x4 Volkswagen Sharan, en smart sjusitsig minibuss!

Vill du ta en tur i vildmarken med din stam? Välj ett alternativ med fyrhjulsdrift och ta den säkra och rymliga Volkswagen Tiguan på en tur! Eller om du vill glida länga Sveriges majestätiska kustvägar finner du den perfekta balansen mellan komfort och prestanda i våra sportiga Audi A4 och Audi A6.

Om du har en stressig resa framför dig och du bara vill sätta dig bakom ratten - så har du tur. Europcars incheckning online är utformad för att få ut dig på vägen så fort som möjligt, och det bästa är - att det är helt kostnadsfritt. De flesta stationerna har en dedikerad Färdigdisk, vilket innebär att du slipper allt tjafs och att stå i kö. Att använda vår gratistjänst för incheckning online kunde inte vara enklare - ange bara dina bokningsuppgifter för att göra en förhandsbetalning. Med allt pappersarbete ur vägen kan du börja se fram emot din resa redan innan den ens har startat...

Upptäck Liljeholmen och dess omgivningar med bil

Med vackra Stockholm bara 5 km bort, varför inte ta lite tid och upptäcka ”Nordens Venedig”? Stockholm har ett stor mängd museer i världsklass, en underbar gammal stadsdel, vacker sjöutsikt, ett majestätiskt Kungligt Slott och en frodig matscen.

Om du är här i ett par dagar, kan du utforska utanför huvudstaden och upptäcka dess omgivningar! Det finns dussintals med oförglömliga dagsturer! Om du älskar historia kan du ge dig ut på E4 från Liljeholmen och köra norrut i ca. 5,2 mil där du kommer fram till kanten av sjön Mälaren vid Sigtuna: Sveriges första stad som grundades under vikingatiden. Ta dig tid att utforska dess medeltida kyrkor, trähus och underbara hantverksbutiker.

Uppsala

Uppsala är beläget enkel biltur på 7,5 mil från Liljeholmen och är det perfekta resmålet för en dagstur! Den är hemstad för det medeltida universitetet som grundades 1477 och är Skandinaviens äldsta lärosäte. Uppsala lockar besökare från alla hörn i världen. Utforska den imponerande domkyrkan från 1200-talet, universitetets museum och vandra genom de otaliga parkerna, trädgårdarna och kaféerna. Njut av stadens kultur och tillbakalutade känsla!

Deliver and Collect (Levererans och Hämtning)

Vi vet att din tid är värdefull och vi vill inte slösa en sekund av den. Europcars Leverans och hämtning ger dig den bästa bekvämligheten eftersom din hyrbil levereras och hämtas till dig när det passar dig. Det finns inget bättre sätt att starta och avsluta resan utan bekymmer! Glöm inte att du måste ha en adress i Sverige för att använda den här tjänsten.

Läs mer Läs mindre

Öppettider

Lör
Normal hours
09:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
17:01 - 23:59
Sön
Normal hours
09:00 - 17:00
After hours (extra charges apply)
17:01 - 23:59
Mån
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 23:59
Tis
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 23:59
Ons
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 23:59
Tor
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 23:59
Fre
Normal hours
07:00 - 18:00
After hours (extra charges apply)
18:01 - 23:59

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Andra platser

Bra att veta

Bil- och skåpbilsuthyrning på Stockholm Liljeholmen är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller skåpbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Stockholm Liljeholmen.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Stockholm Liljeholmen. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Stockholm Liljeholmen med certifierade åtaganden.

Topplista 5 närmaste städer