Hyr husbil & campingbil från Europcar

Testa livet med husbil

 

Fler och fler väljer en semester på hemmaplan och då är en husbil eller campingbil ett perfekt sätt att upptäcka Sverige på. Bokningen för 2023 är nu öppen och vi kommer ha fler bilar än tidigare. Under högsäsong kan du hyra från en upp till flera veckor medan du under lågsäsong kan hyra kortare perioder. 

Boka husbil under 2023!

Hyr husbil från knappt 6.650 kr per vecka. I våra priser ingår 300 km per dag (fri körsträcka vid tvåveckorshyra eller längre), försäkring med självrisk och obligatoriska avgifter som t.ex. trängselavgift. Välj själv om du vill ha hemleverans, in- & utvändig tvätt och skadekostnadseliminering.

Boka hus- eller campingbil i Stockholm. 

Boka hus- eller campingbil i Göteborg.

Boka hus- eller campingbil i Halmstad. 

Boka hus- eller campingbil i Malmö.

Boka hus- eller campingbil i Visby.

Boka hus- eller campingbil i Kalmar.

Priser för lågsäsong som gäller resten av 2023


Bil 3 dagar eller fler 1 vecka 2 veckor
California Ocean 1010 SEK/dag 950 SEK/dag 900 SEK/dag
Grand California 1310 SEK/dag 1240 SEK/dag 1180 SEK/dag

 

Fler bilar 2023 - Nu kan du även hyra campingbil hos Europcar

Snart öppnar bokningen för säsongen 2023 och vi är glada att kunna berätta att vi fortsätter att skala upp! Precis som förra året kommer vi även erbjuda uthyrning av campingbilen Volkswagen Californa Ocean. En mindre variant med maximala campingfunktioner för upp till fyra personer med mer förvaring, sovutrymme i två plan och ett rejält kök. Både California Ocean och Grand California går att hämta ut på stationer i Stockholm, Göteborg, Halmstad, Malmö, Kalmar och Visby.

hyr-husbil-volkswagen-grand-california.JPG

Hyr husbilen Volkswagen Grand California 600 - från 8.680 kr/vecka

Grand California 600 är en husbil som innehåller det mesta du kan önska dig för att kuska runt på vägarna och övernatta på en camping eller när lusten faller på. Den här husbilen är en mycket smart konstruktion med innovativa lösningar som gör den till ett behagligt rullande semesterhus. Läs mer om Grand Californa 600.

hyr-campingbil-volkswagen-california-ocea.JPG

Campingbilen Volkswagen California Ocean - hyr den hos Europcar. Från 6.650 kr/vecka

Upptäck Sverige i campingbilen California Ocean med plats för upp till fyra personer. Den smarta inredningen med ett uppfällbart tak gör att det finns två rymliga sovplatser för fyra personer. Köket har två gasplattor, diskho, kylskåp och färskvattentank. Ett litet fritidshus på hjul! Läs mer om California Ocean.

Priser för 2023

Precis som under 2022 har vi delat in året i lågsäsong och högsäsong när det kommer till prisbilden för camping- & husbilarna.Lågsäsongen gäller fram till och med 20 juni och startar igen från och med 14 augusti och resten av året.

Priser för lågsäsong- gäller t.o.m 20 juni & från 14 augusti och resten av 2023


Bil 3 dagar eller fler 1 vecka 2 veckor
California Ocean 1010 SEK/dag 950 SEK/dag 900 SEK/dag
Grand California 1310 SEK/dag 1240 SEK/dag 1180 SEK/dag

Priserna inkluderar: 300 km/dygn (fri körsträcka om hyran är 14 dagar eller längre), grundförsäkring med självrisk för vagnskada och stöld, fullt utrustad bil med gasol, köksutrustning, campingutrustning, markis mm.

Här hittar du villkor för uthyrning av husbil & campingbil.

 

 

Upptäck Europcars mobila lösningar

Ladda ner Europcars app för iPhone, iPad och Android nu!

Mer information