Biluthyrning i Malmö

Hyrbil i Malmö - Hitta biluthyrning | Europcar

 

Upptäck platser i Sverige

Hyr bil i Malmö med Europcar

Malmö som är Sveriges tredje största stad är belägen i den södra delen av Skåne och är hemstad för mer än 150 nationalitetet med en hemtrevlig och kosmopolitisk känsla. Om du tycker om arkitektur och historia, är en fan av den nordiska tv-serien ”Bron”, en oförbätterliga matfantast eller bara har en kreativ ådra, så är det här du finner allt. Malmö som basuneras ut som Sveriges underverk är platsen där det gamla möter det nya, det gröns landskapet möter havet, och spänningen möter lugnet. Det är antagligen därför som National Geographic utnämnde Malmö till en av sina bästa resor 2018.

Parkerna är ett måste, så slappna av en stund i Kungsparken eller Slottsparken - två av landets vackraste parker. Vandra genom stadens kaféer, restauranger och butiker från alla världen hörn, njut av den berömda fikarasten (en kaffe med en kanelbulle) på medeltidstorget Lilla Torg. Utforska den medeltida kyrkan Sankt Petri eller Malmös gamla slott innan du beundrar den högsta, futuristiska skyskrapan Turning Torso, som tittar ut över Öresundsbron. Om du bara vill rensa skallen, kan du besöka Ribersborgs friluftsbad eller stadens underbara sandstränder.

Uthyrningsupplevelsen med Europcar i Malmö

Europcar har fem stationer placerade i lämpliga områden av Malmö och dess förorter. Du kan välja att hämta/lämna din bil direkt på Malmö Sturup Airport, belägen cirka 2,8 mil öster om Malmö, i centrala Malmö eller på Malmös södra järnvägsstation i Hyllie.

Oavsett om du funderar på en vistelse på egen hand eller om du planerar en familjesemester, finns alltid den bil du behöver, i alla former och storlekar - från bilar till stora familjebilar som är exakt skräddarsydda för dina behov.

Välj Europcars alternativ "Leverans och hämtning” som ger dig den bästa bekvämligheten genom att din bil eller stora familjebil kommer till dig - så att du kan ta dig tid att slappna av. Vi levererar och hämtar din bil var och när det passar dig bäst. Det enda som krävs är en adress i Sverige.

Köra i Malmö

I Sverige måste halvljuset vara tänt, även på dagtid och om du kör bil mellan 1 december och 31 mars måste du vinterdäck på din bil om det föreligger vinterväglag.

Det finns inga vägar med vägavgifter i Sverige men du blir debiterad för att åka över Öresundsbron som länkar samman Malmö med Köpenhamn.

Även om det finns flera platser att parkera på i centrala Malmö, inklusive några i den gamla staden, så är det ganska svårt och dyrt. Du bör överväga att parkera vid ditt hotell eller boka en parkeringsplats i förväg. De flesta parkeringsplatserna på gatorna betalas i parkeringsautomater och din biljett måste visas.

Upptäck Malmö och dess omgivningar med bil

Endast 2 mil från Malmö, kör till Lund, den medeltida, inflytelserika universitetsstaden med sin vackra domkyrka, dess friluftsmuseum, slingrande gator och imponerande arkitektur.

Ett annat vackert resmål - också väldigt nära Malmö - är Falsterbo, en stad belägen i den sydvästra änden av Sverige. Ta motorvägen E22, kör 3,2 mil och upptäck sanddynerna och de ikoniska sommarhusen och -villorna längs stranden.

Om du känner för att upptäcka Köpenhamn, den danska huvudstaden så är den bara 30 minuters bilfärd bort, och resan över Öresundsbron är en glädje i sig. Njut av denna kosmopolitiska stad och dess livfulla barer, dess underbara museer och delikatesser från hela världen.

Experter inom engelsk litteratur kan vilja köra en bit längre i Danmark, ta en färja, och bege sig till Helsingör för att besöka Kronborgs slott. Detta slott som finns med på UNESCO:s världsarvslista är ett av de viktigaste renässansslotten i norra Europa och har odödliggjorts av William Shakespeare för flera århundraden sedan i hans pjäs Hamlet.

Helsingborg

Ge dig ut på motorvägen E20 och upptäck den natursköna kuststaden Helsingborg med sin gamla hamn, 6,5 mil norr om Malmö, i södra Sverige. Upptäck dess gamla stenkyrkor och klättra upp i det 600 år gamla medeltida tornet Kärnan, den enda kvarvarande delen av vad som en gång var en magnifik fästning.

Oavsett om du reser till Malmö kan du räkna med att vår flotta med nya hyrbilar tar dig dit på ett bekvämt sätt. Oavsett om du letar efter en liten eller medelstor bil eller sedanmodell, en större familjebil, en lyxbil eller en hyrbil med automat, så tar vår vänliga personal på utlämningsställena i Malmö hand om dig. Boka din bil online med Europcar idag.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Malmö

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Malmö är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Malmö.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Malmö. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Malmö med certifierade åtaganden.