Biluthyrning i Uppsala

Biluthyrning i Uppsala

 

Upptäck platser i Sverige

Hyr en bil i Uppsala hos Europcar

En av Sveriges äldsta och livligaste universitetsstäder, Uppsala lockar besökare från alla jordens hörn. Med sin tillbakalutade kulturkänsla är det en bra plats att börja din resa på. Uppsalas charm ligger i dess unika blandning av spännande historia, nonchalanta kaféer och barer och dess förbluffande arkeologiska plats. Bege dig till den imponerande gotiska domkyrkan i Uppsala - Skandinaviens största kyrka - där några av kungafamiljens medlemmar ligger begravda. Domkyrkan dominerar Uppsalas silhuett så du kan inte missa den! Ett annat landmärke i Uppsala är Uppsala slott. Slottet som byggdes 1550, brändes ner 1702 och byggdes upp igen 1757 har varit platsen för otaliga kröningar och abdikationer. En tur 5 km västerut tar dig till Gamla Uppsala, en av Sveriges viktigaste begravningsplatser där du finner vikingagravar och förhistoriska kullar.

Uthyrningsupplevelsen med Europcar i Uppsala

Europcar har tre uthyrningsstationer i Uppsala som alla ligger väldigt centralt! Välj den station som passar dig bäst och hämta din favoritbil eller skåpbil, och börja din resa. Från timsuthyrning till långtidsuthyrning. Det finns ingen begränsning på hur länge du kan hyra. Europcar erbjuder dig flexibilitet och en mängd fordonsval så att du kan komma iväg.

Oavsett om du tänker sedan, cabriolet eller större skåpbil så har vi alla modeller du kan tänka dig för en biltur eller familjeutflykt! Audi, Volkswagen, Seat eller Skoda, världen ligger öppen för dig!

Välj Europcars alternativ "Leverans och hämtning” som ger dig den bästa bekvämligheten genom att din bil eller stora familjebil kommer till dig - så att du kan ta dig tid att slappna av. Vi levererar och hämtar din bil var och när det passar dig bäst. Det enda som krävs är en adress i Sverige.

Köra i Uppsala

Det finns inga kostnadsfria parkeringar i Uppsala, precis som i de flesta städer i Sverige. Från privata parkeringsgarage och gatuparkering till offentliga parkeringsplatser - det finns massor med parkeringsalternativ där du kan betala med kredit- eller bankkort. Glöm inte att betala så att du inte får väldigt dyra böter!

Det viktigaste rådet är att alltid ha halvljuset på - även under dagen - det är lag på det i Sverige! Hastighetsbegränsningarna är 110 km/h och 120 km/h på motorvägar, 70 km/h på landsvägar 50 km/h i städer och byar.

Upptäck Uppsala och dess omgivningar med bil

Tänk dig gudomliga älvar, laxfiske och golfbanor... Ja, det här är Älvkarleby, cirka 9 mil norr om Uppsala! Om du behöver slappna av kan du ta dig ned till Mälaren, Sveriges tredje största sjö för att smaka på dess uppfriskande vatten! Och givetvis finns ju även Stockholm ”Nordens Venedig” cirka 7 mil söder om Uppsala. Njut av huvudstadens elegans, kreativitet och stil! Börja med Gamla Stan, Stockholms gamla delar med sin fantastiska sjöutsikt innan du besöker Kungliga slottet. Glöm inte att stanna på en ”fika” - den svenska kaffepausen! Svenskarna älskar verkligen sitt kaffe! En annan härlig dagstur går till den 1000 år gamla staden Sigtuna, en av Sveriges underbaraste byar!

Visby

Visby är en väldigt eftertraktad solig plats på Gotlands västkust! ”Rosornas stad” är en idyllisk plats för partyälskare, familjesemestrar och en gammal hederlig avslappningsresa. Visby är en av de bäst bevarade medeltidsstäderna i hela Skandinavien och har varit på UNESCO:s världsarvslista sedan 1995. Vandra omkring bland kullerstensgatorna, utforska de vackra gotiska kyrkorna och dyk ner i Östersjöns rena vatten innan du tar en biltur över ön! Från Uppsala kör du 13 mil till Nynäshamn där du kan ta med dig bilen på en färjetur i tre timmar! Är du redo för en biltur?

Europcars Privilege-program

Europcars Privilege-program är ett globalt kostnadsfritt bonusprogram som ger dig stora fördelar, inklusive prioritetsservice vid hämtning av bilen, plus belöningar som t.ex. värdekuponger och kostnadsfria weekendhyror. Programmet har en struktur med fyra nivåer: Club, Executive, Elite och Elite VIP. Kunder hamnar på högre nivåer beroende på antalet uthyrningar och/eller antalet hyrda dagar.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Uppsala

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Uppsala är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Uppsala.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Uppsala. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Uppsala med certifierade åtaganden.