Biluthyrning i Västerås

Biluthyrning i Västerås

 

Upptäck platser i Sverige

Välkommen till Europcar Biluthyrning i Västerås. Staden är känd som Gurkstaden och är med sina 140 000 invånare Sveriges sjätte största stad. Staden grundades vid Svartån för mer 1 000 år sedan. Västerås har Skandinaviens största insjöhamn och är en betydande industristad även om grafisk industri, data- och elektronikföretaghandel, kommunikationer och service dominerar idag. Västerås är en cykelvänlig stad med 380 km cykelvägar och om du dessutom hyr bil från Europcar kan du enkelt hinna med både staden och omgivningarna i Mälardalen. Passa på att besöka Skultuna Mässingsfabrik, Sala Silvergruva eller någon annan av de trevliga sevärdheter du snabbt når med hyrbilen.

I Västerås finns annorlunda hotell: undervattenshotellet Utter Inn, det flytande Ooops Hotell och Hotell Hackspett som finns i ett träd. Dessa tre hotell är skapade av Västeråsbon och konstnären Mikael Genberg.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Västerås

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Good to know

Våra bästa tips i Västerås

Omgivningarna kring Västerås har mycket att upptäcka. Med hyrbil från Europcar bör du inte missa en tur till Skultuna en mil norr om Västerås. Här ligger det 400 år gamla Skultuna Messingsbruk med museum, guidade turer och ett härligt litet kafé. Passa också på att fynda i någon outletbutikerna i området.