Biluthyrning i Kristianstad

Biluthyrning i Kristianstad

 

Upptäck platser i Sverige

Välkommen till Eurocpar biluthyrning i Kristianstad. Staden grundades efter Kalmarkriget 1614 av den danske kungen Kristian IV som också gav sitt namn åt Kristianstad. Här finns Sveriges lägsta punkt 2,41 meter under havsytan och finns i Kristianstad. Börja dagen med en stadsvandring bland boulevarderna och den vackra bebyggelsen. Missa inte Heliga Trefaldighetskyrkan från 1628 som kallas Nordens vackraste renässanstempel.

Med hyrbil från Europcar tar du dig lätt vidare runt bland stadens sevärdheter. Fortsätt dagen med ett besök på Naturum, Vattenrikets centrum och Kristianstads största besöksmål. Det kallas för ”Redet i vassen” och ett välbesökt rekreationsområde och ett modellområde för hållbar utveckling – ett Biosfärområde. Här finns 21 besöksplatser med leder, spänger, fågeltorn och utställningar. Alla kan hitta just sitt speciella äventyr.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Kristianstad

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Good to know

Våra bästa tips i Kristianstad

Hyr bil hos Europcar i Kristianstad och kör den vackra vägen mot Åhus. Åhus är en medeltida stad med ett av landets bäst bevarade bebyggelse. I den gamla stadskärnan finns kullerstensbelagda gator och mycket att uppleva. Missa inte ett besök på Otto & Glassfabriken i som drog igång sin glasstillverkning redan på 50-talet.