Europcar

Biluthyrning i Luleå

 

Upptäck platser i Sverige

Vid Norrbottens kust ligger residensstaden Luleå. Här i Luleå möts naturen, historien, kulturen och sporten. Vinternsnön lyser upp staden och under sommaren kan man njuta av midnattssolens härliga sken.

Med hyrbil från Europcar tar du dig lätt runt i de vackra omgivningarna. Börja dagen med ett besök på Teknikens Hus, ett science center som blivit ett av Norrbottens populäraste utflyktsmål. Här kan du testa och upptäcka både vardags- och industriteknik Missa inte heller Planetariet med dagliga visningar av stjärnhimlen.

Fortsätt din färd mot världsarvet Gammelstad kyrkstad, ett av det största och bäst bevarade kyrkstäderna i världen. Här finns över 400 kyrkstugor runt den medeltida stenkyrkan. Missa inte heller ett besök på friluftsmuseet Hägnan. Njut av den trivsamma miljön, besök lanthandeln och hälsa på husdjuren i hagarna.

Välkommen till Europcar i Luleå.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Luleå

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Good to know

Våra bästa tips i Luleå

Med hyrbil från Europcar tar du dig lätt runt i Luleås vackra omgivningar. Ett måste är ett stopp vid Gammelstads Kyrkstad som finns med på Unescos världsarvslista. Området är unikt och lyfter kyrkstadstraditionen, dvs sedvänjan att bygga kyrkstugor för att kunna övernatta i samband med kyrkobesök, ting, sockenstämmor och marknader. Passa på att besöka områdets mysiga butker och härliga matställen.