Biluthyrning i Örebro

Biluthyrning i Örebro

 

Upptäck platser i Sverige

Örebro var en tidig knytpunkt mellan medeltidens viktigaste vägar. Det var här som pilgrimsvägen mötte Eriksgatan. Snabbt växte en liten köpstad upp. Med hyrbil från Europcar tar dig runt bland alla sevärdheter. Missa inte ett stopp i Wadköping med bebyggelse från 1500-talet. Stadsdelen fick sitt namn efter Hjalmar Bergmans namn på sin barndoms uppväxtmiljö. Namnet förekommer bland annat i romanen "Markurells i Wadköping". I Wadköping finns också Kajsa Wargs hus från 1600-talet. Det var här hon skrev sin kokbok och blev ”den moderna svenska kokkonstens moder".

Fortsätt med hyrbilen mot Örebro Slott som varit stadens medelpunkt i över 700 år. Idag är slottet en levande attraktion med visningar, evenemang och  utställningar. Välkommen till Europcar biluthyrning i Örebro.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Örebro

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Örebro är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Örebro.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Örebro. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Örebro med certifierade åtaganden.