Biluthyrning i Örnsköldsvik

Biluthyrning i Örnsköldsvik

 

Upptäck platser i Sverige

Välkommen till Europcar biluthyrning i Örnsköldsvik. Staden ligger i vid Höga Kusten i Ångermanland och har drygt 28 000 invånare. Örnsköldsvik fick sitt namn av  efter landshövdingen Per Abraham Örnsköld. Staden har präglats av industrier och ett starkt idrottsintresse, och är hemvist för Modo hockey. I den fina skärgården finns bland annat Ulvön och Mjältön, Sveriges högsta ö. På äventyrsbadet Paradiset finns Sveriges längsta vattenrutschbana. Med en hyrbil från Europcar kan du enkelt besöka andra orter och sträckor längs den sagolikt vackra  Höga Kusten som Kramfors, Härnösand och Sollefteå.

Du kan fortsätta färden i hyrbilen längs kusten eller välja inlandet och skogen.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Örnsköldsvik

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Örnsköldsvik är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Örnsköldsvik.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Örnsköldsvik. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Örnsköldsvik med certifierade åtaganden.