Åre Tågstation Biluthyrning

Åre Tågstation Biluthyrning

 
loc served by ostersund osdc01,
call osd for pickup information,
are
Sverige
???global.stationMapAlt???
N : 63º 23' 56.04" E : 13º 4' 34.68"

Hyr bil i Åre med Europcar

Åre är en av Skandinaviens populäraste skidorter och är belägen i landskapet Jämtland i nordvästra Sverige längs stranden av Åresjön. Åre som ofta kallas för Skandinaviens alpina huvudstad är det perfekta resmålet om du vill ge dig ut på vägen och upptäcka friluftslivet oavsett om du är på en skid- eller sommarsemester.

Uthyrningsupplevelsen med Europcar i Åre

Det finns ingen biluthyrningsstation i Åre, men det enklaste sättet att ta sig dit med bil är att hyra vid Europcar-stationen vid Åre Östersund Airport/a>, 9 mil därifrån. Europcar, där du kan hyra en stor mängd olika bilar - inklusive miljövänliga, manuella, automatväxlade, ekonomiska, fyrhjulsdrivna - för att passa dina behov. Kör du en liten bil på hemmaplan? Då passar Skoda Fabia 1.2 perfekt. Planerar du för att ta dig till fjällen med din familj eller en grupp vänner? Prova den pigga Volkswagen Golf 1.2 som är ett attraktivt och rimligt alternativ. På väg ut på en långresa? Varför inte prova den bekväma fyrhjulsdrivna Volkswagen Sharan? Oavsett ditt val, gör vi på Europcar allt vi kan för att uppfylla dina behov.

Om du har en stressig resa framför dig och du bara vill sätta dig bakom ratten - så har du tur. Europcars incheckning online är utformad för att få ut dig på vägen så snart som möjligt, och det bästa av allt - den är helt kostnadsfri.

De flesta stationerna har en dedikerad Färdigdisk, vilket innebär att du slipper allt tjafs och att stå i kö. Att använda vår gratistjänst för incheckning online kunde inte vara enklare - ange bara dina bokningsuppgifter för att göra en förhandsbetalning. Med allt pappersarbete ur vägen kan du börja se fram emot din resa redan innan den ens har startat...

Upptäck Åre och dess omgivningar med bil

Om du gillar sport passar Åre och dess omgivningar perfekt! På vintern kan du åka längdskidor över fjället Åreskutan, som av många anses vara Sveriges bästa plats för längdskidåkning. På sommaren kan du köra dit för att titta på Åre Extreme Challenge, Skandinaviens största multisportevenemang. Du upptäcker de majestätiska vyerna kring Åre medan du tittar på när riktiga hardcore-sportentusiaster svettas utomhus.

Bara 6 mil väster om Åre, finner du den vackra byn och skidorten, Stolen. Bara 2 km från gränsen mellan Sverige och Norge, är den ett riktigt nav för vildmarksliv - från skidåkning till fiske.

Östersund

Östersund, beläget i mellersta Skandinavien vid stranden av Storsjön och bara 10 mils resa från Åre, är ett bra resmål om du är naturälskare eller tycker om friluftsaktiviteter. Förutom att den kallas för ”Vinterstaden” så finns det aktiviteter här året runt. Staden har en modern längdåkningsstadion och faktiska skidspår mitt i staden. Om du tycker om längskidåkning kan du ta en tur i spåren i Gustavsbergsbacken eller Ladängen. Eller om du bara vill slappa kan du stanna till vid stranden Badhusparken där du kan simma och solbada på sommaren eller åka skridskor på vintern. Besök Gaaltije, centret för sydsamisk kultur eller rådhuset som båda är landmärken i Östersund. Och glöm inte att be lokalbefolkningen berätta historier om Storsjöodjuret, den svenska motsvarigheten till Loch Ness-monstret.

Privilege-programmet

Programmet Europcar Privilege är vårt kostnadsfria bonusprogram, med fyra nivåer: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite och Privilege Elite VIP. Vårt bonusprogram låter dig tjäna in belöningar när du hyr av oss i något av över 140 länder i världen och gör det möjligt för dig att få en kostnadsfri helg varje gång du kliver upp en nivå.

Återlämningsinformation

Vid envägshyra till Åre, kontakta Östersund.

Läs mer Läs mindre

Öppettider

Fre
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
08:00 - 17:00
17:01 - 23:59
Lör
After hours (extra charges apply)
00:01 - 23:59
Sön
After hours (extra charges apply)
00:01 - 23:59
Mån
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
08:00 - 17:00
17:01 - 23:59
Tis
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
08:00 - 17:00
17:01 - 23:59
Ons
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
08:00 - 17:00
17:01 - 23:59
Tor
After hours (extra charges apply)
00:01 - 07:59
08:00 - 17:00
17:01 - 23:59

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Andra platser

Bra att veta

Bil- och skåpbilsuthyrning på Åre Tågstation är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller skåpbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Åre Tågstation.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Åre Tågstation. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Åre Tågstation med certifierade åtaganden.

Topplista 5 närmaste städer