Nyköping Skavsta Flygplats Biluthyrning

Nyköping Skavsta Flygplats Biluthyrning

 
skavsta airport,
airport service location,
61138 nykoping
Sverige
???global.stationMapAlt???
N : 58º 47' 4.92" E : 16º 55' 26.04"

Hyr en bil hos Europcar på Stockholm Skavsta flygplats

Flygplatsen Stockholm Skavsta eller Nyköpings flygplats ligger cirka 5 km nordväst om Nyköping och 10 mil sydväst om Stockholm, precis invid motorvägen E4. Det är den femte största flygplatsen i Sverige. Goda nyheter - Europcars station på Stockholm Skavsta flygplats är öppen dygnet runt, hela veckan! Så oavsett när du anländer kan du hoppa direkt in bakom ratten på nolltid!

Det går flygplatsbussar varje timme som förbinder Stockholm Skavsta med Stockholm, Norrköping och Linköping. Buss 515 tar passagerare mellan flygplatsen och Nyköping.

Om du vill börja din biltur direkt i Nyköpings stadskärna har Europcar ytterligare en station där du finner en bil som passar perfekt för dina behov!

Uthyrningsupplevelsen med Europcar på Stockholm Skavsta flygplats

Europcar-stationen på flygplatsen Stockholm Skavsta har ett brett utbud av bilar som du kan välja bland. Bilar med automatisk eller manuell växellåda, sedaner eller MPV eller större familjebilar - vi har en hel vagnpark att välja från! Letar du efter en mellanklassbil med både klass och komfort? Varför inte prova Volkswagen Passat Sportcombi 2.0? Kommer du till Sverige med ett helt gäng eller familjen? Prova den tåliga Volkswagen Caravelle 2.0 med 9 säten för en tur på Sveriges vägar! Den rymliga och kaxiga Volkswagen Sharan 4 Motion 2.0 är också ett bra alternativ om du reser med en grupp! Letar du efter praktiskhet, rymlighet och effektivitet? Prova Skoda Octavia Combi 1.0 med sitt imponerande lastutrymme! Om du älskar Audi kan du välja A3 Sportback TSI 1.4 och dess perfekta balans mellan komfort och smidig prestanda, eller A4 2.0 STW för en avslappnad men ändå effektiv åktur!

Om du har en stressig resa framför dig och bara bill komma iväg kan du använda ”Lämna och Hämta”, vår kostnadsfria tjänst Europcar Online Check-in! Då kan du ge dig ut på resan direkt utan en massa pappersarbete!

Upptäck Stockholm Skavsta flygplats och dess omgivningar med bil

Börja din resa i Nyköping och besök dess slott från 1100-talet. Utforska de kaxiga designbutikerna eller kör längs motorvägsbron på E4:an ovanför Nyköpingsån! Det finns mängder med vackra städer, byar och öar att upptäcka inte långt ifrån Stockholm Skavsta! Stockholm är givetvis en stad man måste se! ”Nordens Venedig” är hemstad för många höjdpunkter: från vackra sjöutsikter, historiska monument, muséer i världsklass till designbutiker och restauranger av toppklass. Stockholm har allt! Inte långt från Stockholm ligger Örebro, en stad känd för sitt romantiska slott. Njut av den avslappnade atmosfären, vandra längs kullerstensgatorna och njut av en fika (svenska för ”kaffepaus”)! Om du vill utforska Mälaren är Västerås (13 mil norrut) en bra startpunkt! Ta en titt på den gamla staden med sina små gränder och underbara hantverksbutiker! Om du gillar strandliv, sol och öar kan du bege dig till Västervik - det perfekta sommarresmålet. Gå bara inte vilse bland dess mer än 5000 öar!

Från Kalmar till Öland

Din Europcar-bil tar dig till Kalmar, på tröskeln till Östersjön. Om du kör 30 mil söderut från Stockholm Skavsta finner du en charmig stad med en imponerande fästning. Landskapet är fullständigt bedårande! Varför inte köra på den 6 km långa Ölandsbron till Öland, Sveriges näst största ö. Med väderkvarnar i trä att beundra, ekskogar att utforska och rena badplatser att dö för - vad mer kan du önska dig?

Privilege-programmet

Europcars Privilege-program är ett globalt kostnadsfritt bonusprogram som ger dig stora fördelar, inklusive prioritetsservice vid hämtning av bilen, plus belöningar som t.ex. värdekuponger och kostnadsfria weekendhyror. Programmet har en struktur med fyra nivåer: Club, Executive, Elite och Elite VIP. Kunder hamnar på högre nivåer beroende på antalet uthyrningar och/eller antalet hyrda dagar.

Läs mer Läs mindre

Öppettider

Sön
After hours (extra charges apply)
00:00 - 23:59
Mån
After hours (extra charges apply)
00:00 - 23:59
Tis
After hours (extra charges apply)
00:00 - 23:59
Ons
After hours (extra charges apply)
00:00 - 23:59
Tor
After hours (extra charges apply)
Closed
Fre
After hours (extra charges apply)
00:00 - 23:59
Lör
After hours (extra charges apply)
00:00 - 23:59

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Andra platser

Bra att veta

Bil- och skåpbilsuthyrning på Nyköping Skavsta Flygplats är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller skåpbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Nyköping Skavsta Flygplats.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Nyköping Skavsta Flygplats. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Nyköping Skavsta Flygplats med certifierade åtaganden.

Topplista 5 närmaste städer